Aeroxspecials
Image default
Onderwijs

Cursus zakelijk Engels voor uw branche

Taalcursussen worden zijn overal te vinden, maar niet elke cursus voldoet aan uw eisen. Als u Spaans wilt leren voor op vakantie, dan is de kwaliteit minder belangrijk. Van een cursus zakelijk Engels mag u daarentegen juist wel hoge verwachtingen hebben. U wilt effectief kunnen communiceren met buitenlandse collega’s of klanten. Daarom bieden we bij The Square Mile taaltrainingen speciaal voor bedrijven. We verzorgen trainingen door heel Nederland en doen dit al jarenlang met veel plezier en succes.

The Square Mile training op maat

U kunt bij The Square Mile niet alleen terecht voor een cursus Engels. We bieden trainingen in vrijwel elke gewenste taal. Hiervoor werken wij samen met professionele trainers. Zij zijn native speakers met ervaring in diverse branches. Dit zorgt ervoor dat ze precies weten welke taalkennis nuttig is voor uw functie. Uw taaltraining wordt dan ook op maat samengesteld voor uw situatie. Ook bij trainingen aan groepen houden we rekening met het niveau en de leerbehoeften van de cursisten. Een persoonlijke aanpak is het meest effectief en geeft de beste resultaten.

Online taaltraining wanneer het u uitkomt

Niet iedereen is in de gelegenheid om een taalcursus te volgen op locatie. Als u een internationale functie heeft, dan zult u misschien regelmatig moeten reizen. Ook hier hebben we rekening mee gehouden bij The Square Mile. U kunt bij ons een online taalcursus volgen, op de momenten dat het u uitkomt. In dit geval krijgt u een vaste trainer waarmee u contact heeft, bijvoorbeeld via Skype. Tijdens deze sessies krijgt u uitleg en kunt u vragen stellen, zodat u vervolgens zelf aan de slag kunt met de lesstof. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor u? Neem dan gerust contact op en leg uw wensen aan ons voor.

https://www.thesquaremile.nl/