Aeroxspecials
Image default
Winkelen

Een duurzaam en hip telefoonhoesje kun je hier kopen

Hoe leuk zou het zijn als je mode en milieu kunt combineren? Dat dachten de oprichters van Casey. Hun droom werd werkelijkheid met de ontwikkeling van 100% duurzame en vegan telefoonhoesjes in allerlei kleuren en uitvoeringen. Een droom waar ook jij van kunt profiteren, want deze leuke collectie telefoonhoesjes kun je heel eenvoudig kopen in hun webshop! Ben je benieuwd wat je precies kunt verwachten van de aankoop van een duurzaam telefoonhoesje bij dit bedrijf? Lees dan verder.

Ga voor niets minder dan 100% duurzaam

Kies je ervoor om een duurzaam telefoonhoesje aan te schaffen bij deze specialist, dan ga je voor niets minder dan een product dat 100% duurzaam is. De telefoonhoesjes zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar zorgt er ook voor dat jij zeer lang plezier hebt van jouw telefoonhoesje. Het kwalitatief hoogwaardige hoesje slijt namelijk niet snel, waardoor het lang mooi blijft. Een zeer duurzame aankoop, dus! Je kunt er daarnaast van op aan dat ook de rest van het productie- en ontwikkelingsproces van de telefoonhoesjes volledig duurzaam verloopt. Zo worden de producten vanuit China getransporteerd per trein en niet per vliegtuig. Een geruststellend gevoel.

Draag je telefoonhoesje als een tas

Wist je dat je bij Casey de mogelijkheid hebt om je telefoonhoesje als een waar mode-item te dragen? Koop bijvoorbeeld een bijpassende ketting of band bij het hoesje en draag jouw duurzaam telefoonhoesje als een tas, bijvoorbeeld als een clutch of holster. Je hebt je telefoon zo altijd bij je én het ziet er ontzettend hip uit. Wat wil je nog meer?

Bestel of neem contact op met dit bedrijf voor vragen

Een duurzaam telefoonhoesje kopen was nog nooit zo makkelijk. Kies jouw favoriet in de webshop, plaats je bestelling en ontvang deze vervolgens snel in huis. Heb je vragen voor dit bedrijf, bijvoorbeeld over hun producten of hun werkwijze? Schroom dan niet om contact op te nemen met de specialisten. Zij vertellen je graag meer en beantwoorden al jouw vragen.

https://www.caseyamsterdam.com/nl/