Aeroxspecials
Image default
Woning en Tuin

Een energiezuinige boiler voor camping, zomerhuis en boot

Op zoek naar een energiezuinige elektrische boiler voor op de boot, camping of zomerhuis?
Natuurlijk ben je op zoek naar een elektrische boiler van goede kwaliteit. Een energiezuinige boiler met, afhankelijk van de inhoud, een A of B keurmerk. Wie op zoek is naar een betrouwbare en zuinige elektrische boiler moet zeker overwegen om een DAT elektrische boiler van de Europese fabrikant Aparaci aan te schaffen.

Een elektrische boiler met een keuzeknop

Soms heeft men op een camping, zomerhuis of boot weinig stroom. Waarom zijn DAT elektrische boilers geschikt voor op de camping, zomerhuis of boot? Ze zijn voorzien van een keuzeknop. Deze energiezuinige boilers kunnen werken op 800, 1200 of 2000 W. Je kunt de elektrische boiler dus ook gebruiken als je weinig stroom hebt. Ook dan kun je beschikken over water met de door jou ingestelde temperatuur. Vanzelfsprekend duurt het bereiken van de door jou gewenste temperatuur dan wel iets langer.

Een goed geïsoleerde boiler

Een energiezuinige boiler is natuurlijk voorzien van een goede isolatie De. DAT elektrische boilers, met twee onderling gekoppelde tanks, hebben een keramische glas-geëmailleerde coating. Aan de isolatie is veel aandacht besteed. Als isolatiemateriaal heeft men een nieuw soort PUR gebruikt. Deze isolatie heeft een grote dichtheid. Dit heeft tot gevolg dat deze 

boilers wel iets zwaarder zijn dan gemiddeld. Kies je voor de elektrische boiler van dertig liter? Deze boiler, die zowel verticaal als horizontaal kan worden geplaatst, heeft een diepte van slechts 28 cm. Plaatsing in een keukenkastje is daarom geen probleem.

DAT elektrische boilers met energielabel A en B

Deze elektrische boilers zijn leverbaar in 30, 50, 80 en 100 liter. De kleinste boiler heeft energielabel A, terwijl de andere boilers energielabel B hebben. Wie op zoek is naar een energiezuinige elektrische boiler kan dus kiezen voor een boiler van dit merk.

Alle DAT elektrische boilers zijn o.a. te koop bij ELektrischeBoiler.EU

https://elektrischeboiler.eu/DAT-Elektrische-Boilers