Aeroxspecials
Image default
Woningen

Een plek voor je auto

Tegenwoordig heeft ieder huishouden wel één of meerdere auto’s tot hun beschikking. Als je beschikt over een oprit, dan kan daar al zeker één auto kwijt. Maar als je een dure of nieuwe auto hebt gekocht, dan wil je deze zoveel mogelijk beschermen tegen weersinvloeden. De elementen kunnen namelijk de lak aantasten, waardoor jouw auto er na verloop van tijd steeds doffer uit gaat zien. Je wilt natuurlijk niet dat een dure aankoop zoals een auto beschadigt raakt. Als je er de plek voor hebt, dan kan een carport op maat een goede oplossing zijn voor jou. Met een carport staat jouw auto altijd droog én is het beschermt tegen zonlicht.

Functionaliteit van een carport

Naast dat een carport dient als bescherming voor voertuigen, kun je het ook gebruiken voor andere doeleinden. Je kunt er bijvoorbeeld een aanhanger, vouwwagen of camper in kwijt. Net zoals fietsen en motoren. Als de carport leeg is, kun je het tijdelijk gebruiken als een soort veranda óf om overdekt met vrienden te kunnen genieten van een drankje.

Het aantal auto’s per huishouden is de laatste jaren flink gestegen en daarmee ook de vraag naar een carport. Als je de auto in de wintermaanden onder de carport stalt, hoef je vrijwel niet te krabben. Ook is je auto beschermt tegen vogelpoep, dat de lak flink kan aantasten.

Een carport op maat laten maken is makkelijk, goedkoop en snel gebeurd. Je kunt er voor kiezen om een houten carport door de leverancier te laten behandelen. Door middel van impregneren bescherm je de houten carport tegen rot en schimmels. Na een jaar zul je de carport echter wel nog eens moeten beitsen. Dan is de carport wel weer beschermt voor de 5 jaar erna.

https://handelsondernemingkirkels.nl/carport-op-maat/