Aeroxspecials
Image default
Aanbiedingen

Hoe herenmode is veranderd in het nieuwe jaar

 

Het lijkt erop dat er altijd een nieuwe trend is in herenkleding. Nieuwe trends duiken altijd op terwijl de oude vervagen. Het is verbazingwekkend dat een stijl die decennia geleden grotendeels als verouderd werd beschouwd, nog steeds door mannen wordt gedragen, maar veel van de nieuwe stijlen zijn nog steeds even populair als jaren geleden. Hier is een overzicht van enkele van de trends die dit seizoen indruk lijken te maken.

Diverse T-shirts

T-shirts met lange mouwen zijn de afgelopen seizoenen uitgegroeid tot een van de meest populaire trends in herenkleding. Van oversized denim tot baggy denim, T-shirts met lange mouwen zijn al geruime tijd onderweg uit de formele kleding, maar dit jaar was het eerste jaar dat ze volledig uit de mainstream verdwenen. In plaats daarvan hebben deze overhemden hun weg gevonden naar de mooiste heren jassen, vesten en sweatshirts. Daarnaast kun je ook een T-shirt met grafische elementen kopen om je gevoelens uit te drukken, of een vintage T-shirt met een donkere wassing rocken als je je niet wilt aanpassen aan de modetrends van het moment.

Linnen

Linnen shirts zijn terug! Het klassieke linnen overhemd bestaat al sinds de jaren 70, maar ze zijn nooit echt uit de mode geraakt. Linnen overhemden zijn zelfs een van de meest populaire herenkleding artikelen die momenteel op de markt zijn. Dit jaar verschijnen linnen overhemden in geweldige casual outfits, zoals truien met V-hals, sweatshirts met capuchon en vesten. Hoewel ze oorspronkelijk zijn gemaakt voor vrijetijdskleding, heeft het linnen overhemd nu ook zijn plaats veroverd in de formele kleding, wat bewijst dat het een van de meest iconische herenkleding artikelen aller tijden is.

Leren jassen

Leren jassen zijn terug! Ze bestaan al tientallen jaren en waren tot in de jaren negentig niet meer weg te denken uit de garderobe van elke man. Maar nu maken ze een comeback door de modetrends in de herfst en winter. Een van de populairste trends in de herfst is een leren bomberjack met een versleten textuur en een warme bruine kleur. Leren trenchcoats met dubbele rij knopen zijn ook een geweldige aanvulling op elke garderobe omdat ze verfijnd, elegant en betrouwbaar zijn.

Herenkleding 

Net als bij de dameskleding is het nu modieuzer om een relaxte pasvorm te dragen. In het afgelopen jaar is de populariteit van herenkleding toegenomen, waarbij jassen de meest populaire stijl zijn voor mannen van vandaag. Traditionele piqué jassen maken een comeback. Overweeg je om je garderobe een keertje te vernieuwen? Op de website van nummerzestien.eu vind je de allermooiste herenkleding!

 

https://www.nummerzestien.eu/