Aeroxspecials
Image default
Vervoer en transport

Een tractor of andere bouwmachine verkopen

Heeft u een oude tractor of andere (land)bouwmachine staan die u eigenlijk niet meer gebruikt? Of heeft u een tractor die u als hobby onderhouden heeft, maar komt u hier niet meer aan toe? Dan kunt u eenvoudig uw tractor of andere (land)bouwmachine verkopen aan Werktuikverkopen.nl. Hier kopen ze verschillende tractoren op van alle merken. Of u nu een oldtimer van McCormick of een klassieker van John Deere heeft: het verkopen van uw oude tractor doet u hier! Daarbij kopen ze ook vele andere bouwmachines op waaronder diverse graafmachines, heftrucks, aggregaten en koelsystemen van verschillende merken.

Een betrouwbare handelaar met een eerlijke prijs

Werktuigverkopen.nl is een betrouwbare handelaar in tractoren en diverse andere (land)bouwmachines. U ontvangt hier bij het verkopen van uw tractor gegarandeerd de beste prijs. Wanneer u het aanmeldformulier op hun website invult, ontvangt u binnen 24 uur een passend bod. Nadat u dit bod heeft ontvangen, kunt u dit bod geheel vrijblijvend accepteren of weigeren. Wanneer u akkoord gaat, kiest u tussen twee betaalmethodes. Zo heeft u de mogelijkheid om het geld over te laten maken via de bank, maar u kunt er ook voor kiezen dat het geld contant wordt meegenomen. Wanneer u voor de laatste optie kiest, regelen zij dit direct bij u op locatie. Daarbij regelen de opkopers van dit bedrijf ook nog eens kosteloos het transport voor u, wanneer uw tractor of andere bouwmachine in Nederland of België staat.

Meld uw voertuig vrijblijvend aan

Door uw tractor, of een ander (land)bouwmachine, te verkopen aan de experts van Werktuigverkopen.nl, ontvangt u een eerlijke prijs. Meld uw voertuig aan via het aanmeldformulier op hun website en ontvang een vrijblijvend aanbod. Heeft u nog vragen over het aanbod? Of wenst u graag meer te weten over de diensten van dit bedrijf? Dan staan deze experts u graag telefonisch te woord.

https://werktuigverkopen.nl/