Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Een weekendje naar de randstad

De randstad heeft buiten Amsterdam nog zo veel meer te bieden. Waarschijnlijk zullen de meeste buitenlandse toeristen alleen maar komen voor het bekende Amsterdam terwijl er eigenlijk nog zo veel meer leuks ligt in de omgeving. De randstad is rijk aan grote steden met veel geschiedenis en cultuur. Toch is er ook voldoende natuur te vinden in de omgeving van de randstad. De randstad is dan ook de uitgerekende plek om stad en natuur te combineren.

Ontdek de grote steden

De randstad staat bekend om zijn mooie en grote steden. Zo ligt zowel Amsterdam, Rotterdam als Den Haag in de randstad. Iedere stad heeft natuurlijk iets moois te bieden. Zo is Rotterdam heel modern en is het zeer rijk aan geschiedenis omtrent de Tweede wereldoorlog. Door het bombardement bestaat Rotterdam vrijwel volledig uit nieuwe gebouwen. Als het aankomt op politiek en het koningshuis dan zit je in Den Haag goed. Den Haag is een stad die vol staat met gebouwen van het koningshuis. Ook bevindt de tweede kamer en andere politieke gebouwen zich in Den Haag. Het is dus zeker de moeite waard om niet alleen maar naar Amsterdam te gaan maar ook de andere omliggende steden te bezoeken.

Zoek de rust op in de natuur

Wat wellicht minder mensen weten is dat de randstad ook heel rijk is aan mooie natuur. Denk bijvoorbeeld aan de Oostvaardersplassen. Deze plassen zijn in de zomer de uitgelegen plek om lekker het water op te gaan met een bootje. Ook zijn er voldoende restaurantjes te vinden die aan deze plassen liggen waardoor je optimaal kunt genieten van de mooie natuur. De natuur en de stad is prima te combineren in een weekend omdat alles vrij dicht bij elkaar ligt. Zo kun je bijvoorbeeld met Taxi Den Haag in een korte tijd vanuit Den Haag worden gebracht naar een plek die meer in de natuur ligt en andersom. 

https://denhaagtax.nl/

Gerelateerde artikelen

Incassobureau Lochem

Laptop reiniging

Sandwichpanelen: een ideale oplossing als dakbedekking