Aeroxspecials
Image default
Bloemen

Eersteklas zaden die gegarandeerd een mooie oogst opleveren!

Gorilla glue autoflower is wereldwijd een populaire soort. Wist je dat dit zaadje drie keer een Can-nabis Cup heeft gewonnen? Gorilla Glue is SOG en SROG geschikt. SOG staat voor de Sea of Green-kweekmethode. Op deze manier kweken, heeft zijn oorsprong in ons land. In plaats van een paar grote planten gebruik je meer kleine exemplaren. De groeifase houd je kort en je zorgt ervoor dat het hele kweekoppervlak bedekt is. Het resultaat: de grootst mogelijke oogst in de kortst mogelijke tijd. Bij SROG, ook wel bekend als scroggen, leg je de plantjes plat om ervoor te zorgen dat ze in de breedte groeien. Je hebt niet veel ruimte nodig, maar haalt toch alles uit de plant wat erin zit. Gorilla Glue kent een CBD-percentage van 1%, het THC-percentage ligt op 26%. Qua variatie bestaat de plant uit 50% Indica, 40% Sativa en 10% ruderalis.

Can-nabis ruderalis heeft een onkruidachtige groei en komt van oorsprong voor in Centraal en Oost-Europa, Rusland en sommige delen van Azië. Zaden van het type northern lights autoflowerbevatten 20% ruderalis. De THC-waarde is hoog: 20%. Hier staat een verhoudingsgewijs lage CBD-waarde tegenover: 0,2 %. Je kunt dit zaadje per 5 of 10 bestellen bij Weed Seeds Express. Kies je voor 10 dan krijgt je 13% korting. Een leuk weetje: northern lights komt uit de VS, bestaat al bijna 50 jaar en is daarmee een van de oudste soorten die nog gerookt worden. Northern lights is een productieve plant. Een buitenopbrengst van 600/700 gram per vierkante meter is geen uitzondering. Binnen ligt het iets lager, maar met 500 tot 600 gram per vierkante meter mag je ook zeer tevreden zijn.

We kunnen ons voorstellen dat je als beginnend kweker wel wat advies nodig hebt. Over zaden, over kweekmanieren, bijvoeden enzovoort. De Weed Seeds Express-klantenservice zit voor je klaar om vragen te beantwoorden. De beste manier om jouw vraag kenbaar te maken, is via het online formulier.

https://weedseedsexpress.com/nl