Aeroxspecials
Image default
Woning en Tuin

Een Austria binnendeur of een Java terrasdeur bestel je online

Voor binnendeurbeslag, buitendeurbeslag en schuifdeurbeslag kun je online terecht bij Mijndeurenwinkel.nl. Kijken we naar het binnen-assortiment dan heb je de volgende opties:

-deurkrukken;

-rozetten en toiletgarnituren;

-deurgrepen;

-deurstoppers.

Bij laatstgenoemde categorie staan we even stil. De deurstoppers die Mijn Deuren Winkel aanbiedt, zijn gemaakt van nikkel of RVS. RVS is een legering, nikkel een overgangsmetaal. Beide materialen hebben een zilverwitte / grijze kleur en zijn duurzaam. Je kunt een  deurstopper zelf op de vloer monteren, precies op het punt waar het uiterste deel van de onderkant van de deur de muur of de plint raakt. De rubberen rand op de deurstopper zorgt ervoor dat zowel de deur als de muur of de plint niet beschadigd raken door de herhalende beweging van de deur. Dus sta jij op het punt een Austria of Weekamp binnendeur te bestellen, vergeet de deurstopper niet!

Hang- en sluitwerk nodig? Maak een keuze uit:

-schuifdeursystemen;

-sloten;

-Lero Negno sloten;

-Cabana Roble Sloten;

-scharnieren;

-freesmallen.

Nero Legno sloten en Cabana Roble sloten zijn speciaal gemaakt voor Austria deuren. Ze zijn voorzien van een slotgat waar een specifiek magneetslot in past. Er zijn modellen voor stompe en opdekdeuren. Sommige hebben een zwarte, andere een RVS voorplaat. Stompe deuren vallen helemaal in een kozijn. Dit soort deuren worden aan scharnieren afgehangen. Opdekdeuren worden afgehangen met paumelles (scharnieren met ongelijke delen; de eerste plaat zit in een gat, de tweede in een stift). Een opdekdeur valt gedeeltelijk in het kozijn. Voordeel van opdekdeuren is dat ze makkelijk verplaatsbaar zijn.

Heb je vragen over een van de hier beschreven artikelen? Wil je weten welke voordeur het  best bij jouw woning past? Kun je advies gebruiken over een bepaald soort terrasdeur? De klantenservice van Mijndeurenwinkel.nl is van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar. Je kunt bellen met 0252-347395, mailen aan klantenservice@mijndeurenwinkel.nl of een appje sturen naar  06-15060895. Vind je het leuk de complete deurencollectie te bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezoekje aan de showroom. Hier alvast het adres: Walserij 60 Noordwijkerhout.

https://www.mijndeurenwinkel.nl