Aeroxspecials
Image default
Dienstverlening

Laat emissievrij grondwerk aan deze experts over

Laat emissievrij grondwerk over aan de experts van het bedrijf: Cornelisse BV, gevestigd in Elst nabij Veenendaal. Wilt u weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor uw werk? Neem dan vooral contact op met een van de experts, zij helpen u graag verder. Zo weet u ook gelijk waar u aan toe bent en wat u van de experts kan verwachten.

Emissievrij werken binnen het bedrijf 

Cornelisse BV is al ruim 50 jaar een familiebedrijf. In 2020 heeft het bedrijf de eerste stap om emissievrij grondwerk te verrichten gezet, door een elektrische minigraver te kopen. Dat heeft zich steeds meer uitgebreid met wielladers, bandenzagen en verdichtingsmateriaal. In januari 2022 heeft het bedrijf de eerste elektrische 17-tons mobiele kraan in ontvangst genomen. Sinds juli 2022 hebben de experts een tweede 17-tons mobiele kraan in ons machinepark. Naast dat de experts actief zijn op gebied van grond-, weg- en waterbouw in de INFRA/GWW-sector, kan u ook voor werkzaamheden als Renovatie- & Sloopwerken, Asbest- & Bodemsaneringen en Tanksanering & Vloeistofdichte voorzieningen bij Cornelisse terecht. Laat vooral uw opdracht horen en de experts kijken wat ze voor u kunnen betekenen. Wilt u emissievrij grondwerk laten aanleggen? Het is begrijpelijk dat u de bestrating voor uw project in de provincie Utrecht, Gelderland, of waar dan ook in Nederland, overlaat aan een betrouwbaar bedrijf. Het is immers een vak apart en een klus voor de echte vakman.

Vraag nu naar de mogelijkheden

Wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen over emissievrij grondwerk? Vraag dan nu meer informatie aan door middel van de experts van het bedrijf. Zij vertellen u graag hoe het bedrijf emissievrij grondwerk kan verlenen. Om contact op te nemen kunt u gemakkelijk bellen of een e-mail sturen. Daarnaast is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. De experts nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

https://cornelisseelst.nl/