Aeroxspecials
Image default
Aanbiedingen

Verschillende soorten jaloezieën voor elk huis

Jaloezieën kunnen een huis gezelliger en uitnodigender doen aanvoelen, maar met zoveel verschillende soorten op de markt kan het moeilijk zijn om te beslissen welke soort het beste bij je past. Hier is een gids voor de populairste soorten jaloezieën en hoe ze je huis meer persoonlijkheid kunnen geven.

 

Rolgordijnen 

Rolgordijnen zijn een van de populairste soorten jaloezieën, omdat ze betaalbaar en gemakkelijk te installeren zijn. Ze zijn er in verschillende materialen zoals bamboe, canvas en vinyl, wat betekent dat je er een kunt vinden die bij elke inrichting past. Rolgordijnen kunnen ook op maat gemaakt worden voor een nog persoonlijker uiterlijk.

 

Jaloezieën 

Jaloezieën zijn een andere klassieke optie die een vleugje verfijning toevoegt aan elke kamer. Venetiaanse jaloezieën zijn er in verschillende lamelgroottes, zodat je de lichtregeling kunt aanpassen aan je behoeften. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Je hoeft ze alleen maar af en toe af te stoffen of af te vegen met een vochtige doek! 

 

Vouwgordijnen 

Vouwgordijnen vormen een elegant alternatief voor traditionele rolgordijnen of jaloezieën. Ze hebben overlappende stoffen panelen die zich bij het openen netjes opstapelen, waardoor ze ideaal zijn voor grote ramen of terrasdeuren. Vouwgordijnen zijn er ook in vele kleuren, patronen en texturen, zodat je er een kunt vinden die perfect bij je stijl past. 

 

Gemotoriseerde jaloezieën 

Gemotoriseerde jaloezieën zijn perfect als je volledige controle wilt over de hoeveelheid licht die je ruimte binnenkomt en dat allemaal vanuit je luie stoel! Ze maken gebruik van afstandsbediening, zodat je ze met één druk op de knop kunt openen of sluiten. Gemotoriseerde jaloezieën zorgen ook voor extra isolatie in de winter, omdat ze koude lucht buiten houden en toch overdag natuurlijk licht binnenlaten.  

 

Of je nu iets praktisch of iets luxueus zoekt, er is zeker een type raambekleding voor elke huiseigenaar! Jaloezieën zijn er in alle soorten en maten en kunnen helpen een unieke sfeer te creëren in elke ruimte van je huis. Met deze gids hopen we dat je enkele beschikbare opties hebt leren kennen, zodat je de perfecte optie voor jouw huis kunt vinden!