Aeroxspecials
Image default
Dienstverlening

Ga speeddaten in Den Bosch en ontmoet veel andere singles

Is speeddaten in Den Bosch iets voor jou? Met speeddaten ontmoet je in twee tot twee en een half uur wel 15 tot 20 andere singles! Net even een andere manier van daten dus dan regulier daten met 1 persoon op een avond. Je kansen om jouw partner te ontmoeten of fijne vrienden te vinden zijn vele male groter met speeddaten.

Je date met elke andere single steeds 4 minuten. Knoop een leuk gesprekje aan en stel handige vragen, op die manier leer je de ander het beste kennen. Na 4 minuten klinkt er een signaal en is het tijd om door te schuiven naar de volgende single. Maar eerst nog even op de speeddate kaart jouw mening invullen over jullie date.

We weten dat 4 minuten per date niet onwijs lang is, eigenlijk best kort zelfs. Maar toch werkt deze manier van daten erg goed en is het zeer doeltreffend. Jouw eerste indruk van een persoon is de belangrijkste. Vervolgens kan je in een kort gesprekje best veel te weten te komen over de ander. Verliep het gesprek soepel en voelde je je op je gemak? Dan heb je waarschijnlijk al een klik gevoeld en wil je wellicht nog eens met diegene op date. Verliep het gesprek stroef, was je snel uitgepraat en was je eerste indruk ook niet erg goed? Dan hebben jullie geen klik en zijn jullie geen match. Wanneer je een leuk gesprek had vind je het waarschijnlijk jammer als de 4 minuten erop zitten. Je kan na de speeddate avond zelf stappen ondernemen om nog eens met die leuke vrijgezel te gaan daten. Was het gesprek eigenlijk niks? Dan zal je het absoluut niet vervelend vinden dat het gesprek na 4 minuten al weer beëindigd zal worden.

Scherp geprijsd en gratis drankje

Speeddaten kan met ons niet alleen in Den Bosch. Je kan ook speeddaten in Haarlem, Den Haag, Tilburg, Amsterdam, Utrecht en nog vele andere steden.

Onze speeddate events zijn scherp geprijsd en het eerste drankje krijg je van ons. Jouw event ticket boek je via onze website. In onze speeddate agenda staan meerdere data waarvoor je je kan inschrijven. Je ziet hier ook meteen welk event past bij jouw leeftijdscategorie en geaardheid.

 

https://speeddatenindenbosch.nl/

Gerelateerde artikelen

Leidinggevende en conflicten op de werkvloer

Bedrijfshulpverlening cursus volgen? Dat kan bij Vuurrood Veiligheid

Waterschade of een gebarsten scherm? Ga snel naar PDArepair!