Aeroxspecials
Image default
Geschenken

Gamma kerstboom Staatsloterij 2021

Nu de feestdagen weer voor de deur staan beginnen we langzaam te denken aan kerstdecoratie en versiering, maar met name aan de kerstboom. Want niets kan zo’n fijne knusse kerstsfeer creëren als een mooi versierde kerstboom. Wil je graag een kerstboom, maar er geen geld aan uitgeven, dan kun je nu lid worden van de Staatsloterij om een gratis kerstboom te ontvangen van de Gamma.

De Staatsloterij

De Staatsloterij is een van de grootste loterijen van Nederland. We hebben bijna allemaal wel eens een Staatslot gekocht of cadeau gekregen.

Hoe werkt de Staatsloterij

Elke 10e van de maand vindt er een trekking plaats waarbij je verschillende geldprijzen kunt verdienen of andere prijzen. Jaarlijks zijn er ook vier bijzondere trekkingen voor Koningsdag en Oudjaar, daarnaast kun je twee keer per jaar kans maken op een droomsalaris. Als je wint krijg je gedurende een paar jaar maandelijks een droomsalaris uitgekeerd.

Je kunt 1/5 e Staatsloten kopen voor 3 Euro of een heel lot voor 15 Euro. Daarnaast kun je ook straatjes kopen voor 150 Euro. Je kunt de loten online en in de winkel los kopen of een abonnement nemen. 

De kerstbomenactie

De actie is in principe simpel, meld je aan bij de Staatsloterij om automatisch mee te spelen en je mag een gratis kerstboom ophalen bij Gamma. Je kunt dus, én geld winnen met de Staatsloterij, én een gratis kerstboom ophalen. 

Hoe werkt de kerstbomenactie

Als je uiterlijk je voor 27 november 2021 besluit om automatisch mee te spelen met de Staatsloterij dan kun je vanaf 1 december een gratis kerstboom uitkiezen bij een Gamma bouwmarkt bij jou in de buurt. Er zijn meer dan honderd Gamma winkels in heel Nederland dus er is altijd een winkel bij jou in de buurt. 

De kersttrends van 2021 

Omdat je een gratis kerstboom mag ophalen houdt je geld over voor leuke kerstdecoratie. Ook hiervoor kun je terecht bij Gamma en ook dit jaar vindt je weer kerstversiering volgens de laatste kersttrends zoals Shimmering pink, Winter Chique, Retro Christmas en een traditionele kerst. Kies bijvoorbeeld voor een traditionele sneeuwbal die je kunt schudden, om het te laten sneeuwen. Of wat dacht je van gouden sneeuwvlokjes of satijnroze kerstballen voor in de boom? 

Ledverlichting

Een van de grootste en tevens meest duurzame trends is ledverlichting in de vorm van een kerstboom, kerstster of krans. Hang ze aan de buitenmuur, of in de woonkamer voor wat extra sfeer en warmte in deze donkere dagen.  

https://kerstboomthuisgeleverd.nl/