Aeroxspecials
Image default
Geschenken

De zomerse pracht van de calla

De calla is zonder twijfel een van de mooiste bloemen om deze zomer in je tuin te hebben. Heb je deze bloem nog niet ontdekt? Geef je ogen dan de kost, want dit is een echte blikvanger. Sommige bloemen vallen een beetje weg in je tuin, tenzij je ze in grote hoeveelheden plant. Met de calla is dit wel anders: deze bloem grijpt altijd en overal de aandacht. Zelfs te midden van andere weelderige bloemen en planten zal hij je aandacht grijpen. Dat zegt alles over hoe mooi deze van origine Afrikaanse bloem is.

Welke kleur calla wil jij?

De calla komt in een grote variëteit aan kleuren. Dat geldt natuurlijk voor nog wel meer bloemen, maar door zijn unieke vorm vallen de kleuren extra op. Wat deze bloem extra onderscheidt van andere bloemen, zijn de bijzondere kleuren waarin hij leverbaar is. Een witte, roze, gele of rode calla is een prachtige zomerse aanwinst voor elke tuin. Wil je echt zorgen voor een opvallende tuin? Ga dan voor de zeer bijzondere kleurencombinaties van deze bloem. Wat dacht je van een dieppaarse kleur, of een calla met zachtroze buitenkant en paarse binnenkant? Al deze varianten zijn te koop bij een specialist als Bulbs4you.

Neem een dahlia als perfecte aanvulling

Een andere prachtige zomerbloeier is de dahlia. De dahlia is de perfecte metgezel voor de calla. Samen staan ze prachtig en zullen ze zonder twijfel zorgen voor een prachtige zomertuin die lange tijd in kleurrijke bloei zal staan. Ook de dahlia komt in een grote verscheidenheid aan kleuren. Deze diversiteit zorgt ervoor dat je een tuin kunt creëren die helemaal aan je wensen en eisen voldoet. Of je nu alleen gaat voor je lievelingskleur(en) of juist een mix van bijna alle mogelijke kleuren wilt hebben: jouw tuin staat er deze zomer perfect bij. Ook deze bloem kun je bij onder andere Bulbs4you verkrijgen.