Aeroxspecials
Image default
Winkelen

Geef een houten poppenwagen een persoonlijke touch met de naam van je kind

Is je (klein)kind jarig en wil je graag een verjaardagscadeau kopen dat lang meegaat? Dan loont het om de webshop van Poppenpret te bekijken. Hier vind je unieke producten die geschikt zijn voor kinderen vanaf één jaar, zoals loopwagens, zonnekindpoppen en zelfgemaakte dekentjes. De houten poppenwagen is ook te personaliseren met naam. Lees verder om meer te weten te komen over deze bijzondere artikelen!

Fair trade zonnekindpoppen van schapenwol en tricot

Het vinden van een geschikt cadeau voor je (klein)kind kan een hele opgave zijn. In het aanbod van deze webshop vind je gegarandeerd een passend artikel. Wat denk je bijvoorbeeld van unieke zonnekindpoppen, die worden gemaakt in fairtrade-ateliers in India? Deze worden gemaakt van schapenwol en tricot en zijn ontzettend stevig, waardoor ze geschikt zijn voor zowel peuters als kleuters. De poppen gaan namelijk niet zomaar stuk!

Bekijk het aanbod aan loopwagens voor kinderen vanaf één jaar

Als je kind al een pop heeft, is een houten poppenwagen met naam misschien een idee. In de webshop vind je houten poppenwagens in de kleuren wit, rood, blauw, roze, maar ook blank gelakt. Deze zijn stevig gebouwd, waardoor ze geschikt zijn voor kinderen vanaf één jaar. Door het gebruik van hout gaat deze bovendien ontzettend lang mee. Om je cadeau nog persoonlijker te maken, kun je ervoor kiezen om de houten poppenwagen te geven met de naam van de ontvanger. In de webshop vind je hiervoor naamstickers in verschillende kleuren zodat je deze kunt afstemmen op de kleur van de wagen.

Voeg een zelfgemaakt poppendekentje toe aan je cadeau

Naast zonnekindpoppen en houten poppenwagens met naam, biedt deze webshop ook poppendekentjes aan die met liefde worden gemaakt. Een dekentje maakt je cadeau helemaal af! Voor vragen of advies over de producten kun je altijd contact opnemen met de webshop via telefoon of het contactformulier op de website.

https://www.poppenpret.nl/