Aeroxspecials
Image default
Vakantie

Glamping in Slovenië

Heb je wel eens gedacht aan een vakantie in Slovenië? Nee? Dan is het maar goed dat je dit artikel onder ogen hebt gekregen, want anders had je een prachtige vakantie-kans misgelopen!

Slovenië is geen land waar de toerist massaal naartoe trekt. En dat is precies de kracht. Geen eindeloze rijen van betonnen hotels, maar ongerepte natuur en authentieke stadjes.

Zout

Neem bijvoorbeeld Piran. Dit stadje wordt wel eens het mooiste stadje van Slovenië genoemd. Het middeleeuwse stadje ligt op een landtong, omringd door de zee. Vanaf de stadsmuren heb je een mooi uitzicht over de oude zoutpannen, die nog steeds in gebruik zijn.  De nauwe straatjes en de oude haven voeren je terug naar voorbije tijden.

Bled meer

Maak ook een trip naar het Bled-meer.  Voor de Slovenen is dit meer hét symbool voor de natuurlijke pracht van het land. Huur een roeiboot voor een tochtje naar het eilandje, waar je heerlijk romantisch kunt picknicken

Ruige natuur

Sowieso zit je in Slovenië goed als je van de natuur houdt. Weidse bossen, watervallen, kleine riviertjes. Veel van deze prachtige plekjes zijn goed bereikbaar.

Uitrusten in je luxe safaritent

Slovenië kent, zoals gezegd, geen enorme betonnen toeristenresorts. De accommodaties zijn er een stuk kleinschaliger en aangenamer.

Als je de hele dag op ontdekkingstocht bent geweest staat de luxe safaritent van Glamping Slovenië voor je klaar. Met een comfortabel bed, een eigen keukentje zit je goed. Oh, en dankzij de gratis Wifi kun je alle foto’s meteen delen via Facebook of Instagram.

Liever geen tent? Kies dan de robuuste blokhut, of misschien zelfs de piratenbungalow? Kies vandaag nog welk verblijf het beste bij je past.

https://glampings.nl/slovenie

Gerelateerde artikelen

Goedkoop skiën in Tsjechië?

Hoe is het om een auto te huren in Italië?

checklist vakantie | Checklistvakantie.nl