Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Koelaanhanger kopen? | Konag

Een koelaanhanger kopen bij Konag

Heeft u een koelaanhanger nodig om bepaalde producten gekoeld mee te vervoeren? Maak kennis met Konag Aanhangwagens & Trailers, dé specialist als het aankomt op aanhangwagens. Bij ons kunt u tegen scherpe prijzen een koelaanhanger kopen. Deze zijn voorzien van koelmotoren die weinig lawaai maken en uw lading perfect op de juiste temperatuur houdt. Tevens behoeven ze nauwelijks onderhoud. Doordat er isolatieprofielen met een dikte van 50 mm worden aangebracht in de trailer kunnen erg lage temperaturen gerealiseerd worden. Ideaal voor het vervoeren van bijvoorbeeld vis, vlees of bepaalde dranken!

Een koelaanhanger kopen? Kies voor de hoogwaardige wagens van Konag! Neem gerust eens contact op om verder te informeren over de mogelijheden. Dat kan per telefoon via +31(0)527 652 190 of middels het online contactformulier.

Ook voor maatwerk oplossingen

U kunt bij ons een koelaanhanger in verschillende afmetingen en uitvoeringen kopen. Deze kunnen vaak uit voorraad geleverd worden. Ook kunt u een koelaanhanger naar wens laten produceren in onze eigen productiefaciliteiten. Er kunnen verschillende accessoires worden aangebracht, waaronder vloercoating, een vleeshangsysteem, antidiefstalslot, steunpoten, zijdeuren en opbergvakken. Een maatwerk oplossing gezocht? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken en vraag op een vrijblijvende offerte!

Over Konag

Al sinds 1998 is Konag Aanhangwagens & Trailers dé leverancier van koelaanhangers en andere soorten aanhangwagens van Nederland. Behalve het leveren van deze wagens kunt u ook bij ons terecht voor onderhoudswerkzaamheden. We beschikken over een Bovag gecertificeerde werkplaats, met de juiste apparatuur en gespecialiseerde monteurs. Periodiek onderhoud is erg belangrijk voor de verkeersveiligheid. Graag zorgen we dat u met een veilig gevoel de weg op kunt!

Koop uw koelaanhanger bij Konag!

Een koelaanhanger gezocht? Koop deze bij Konag Aanhangwagens & Trailers! Voor vragen of het aanvragen van een offerte kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31(0)527 652 190, of door het online contactformulier in te vullen. Bezoek ook eens ons showterrein aan de Hakstraat 11, 8308 AH in Nagele!

 

https://www.konag.nl/