Aeroxspecials
Image default
Woning en Tuin

Groen op uw dak voor het klimaat

De klimaatverandering die zich voordoet terwijl u dit leest, is een groot onderwerp in de afgelopen 10 jaar. Door de jaren heen, weet ook u dat ‘groen doen’ de norm is als u nog een toekomt wilt voor de volgende generatie. ‘Groen doen’ kan op vele manieren: veganistisch eten, met de fiets in plaats van met de auto, maar het kan tevens in de vorm van groendaken! Daktuinen zijn vanwege het klimaat en door de vele andere voordelen razend populair, voor zowel particulieren als bedrijven. Met groendaken krijgt u niet alleen een esthetische look, maar ook vele andere geweldige eigenschappen. Groendaken hebben een brede inzetbaarheid!

Wat zijn de voordelige eigenschappen van groendaken

De keuze voor groendaken zit hem in de vele voordelen van dit product. Een groendaken investering verdient zich vanzelf terug doordat het zorgt voor verkoeling in de zomer en meer warmte in de winter. Tevens wordt de levensduur van uw dak met 1,5 tot 2 keer verlengd in vergelijking met andere dakbedekking. Terugkomend op de klimaatverandering, kiest u bij een groendak ervoor om bij te dragen aan het behouden en/of herstellen van belangrijke flora en fauna. Dit door onder andere de CO2 uitstoot van uw omgeving te filteren. Groendaken zijn niet alleen mooi om naar te kijken, het kan veel aan u en de natuur teruggeven.

Hoe kunnen groendaken veilig bij u worden aangelegd?

Waarschijnlijk bent u door de vele voordelen overtuigd van groendaken! U zou dit graag zien op uw eigen dak, maar wilt bewust omgaan met de eventuele risico’s. Er moet immers op een grote hoogte gewerkt worden. Met een valbeveiliging kunt u zeker zijn van een veilig en vakkundig resultaat. Met de juiste specialisten krijgt u complete dakveiligheid. Zij kunnen u ontzorgen door gebruik te maken van bijvoorbeeld ankerpunten, dakrandbeveiliging of kooiladders. Niks is te ingewikkeld voor hen op het gebied van veilig en verantwoord werken op uw dak.

Ga voor groen met groendaken!

U wilt de volgende generatie een groene wereld geven! Iedere stap op het gebied van ‘groen doen’ maakt een verschil. Met een groendaken zet u een stap in de goede richting om de klimaatverandering tegen te gaan. En het ziet er ook nog eens mooi uit! Maak contact met specialisten bij u in de buurt en verwacht eerlijk advies, een hoge kwaliteit en een optimale service. Ga voor een vakkundig groendak en maak een verschil in groen onderhoud!