Aeroxspecials
Image default
Dienstverlening

Handgemaakte houten naambordjes bij de Naambordenspecialist

Wilt u een houten naambordje dat met de hand is gemaakt? Daarvoor kunt u terecht bij de Naambordenspecialist. Onze schilder beschilderd de houten naamborden werkelijk prachtig. De maat van het naambord kunt u helemaal zelf bepalen, ieder houten naambord wordt op maat gemaakt. Hierdoor is er heel veel mogelijk, als u wilt kunnen we zelfs een speciaal houten naambord voor u maken. Het leuke van deze naambordjes is dus dat ze uniek zijn. En helemaal persoonlijk.

Wij hebben verschillende houten naambordjes in ons assortiment

  • Houten naamborden handgeschilderd. De kleur van het bord, de kleur van de tekst en het lettertype kunt u zelf kiezen. Er is de mogelijkheid te kiezen voor een extra decoratie, zoals bijvoorbeeld bloemen.
  • Houten naamborden gegraveerd. Voor een authentieke uitstraling wordt het bord rondom gespoten in zijdeglans. De tekst wordt bij deze borden altijd ingelakt met houtkleur.
  • Engels home sign houten naamborden. Een prachtig naambord in Engelse stijl. De bordjes worden met de hand beschilderd. U kunt bij deze bordjes kiezen uit tal van verschillende afbeeldingen. Bij dit bord kunt u ook een eigen afbeelding laten schilderen. Het bord kan ook besteld worden zonder afbeelding.
  • Houten naamborden van eikenhout. Deze naamborden zijn wel 10 mm dik en zeer geschikt voor buiten. De tekst wordt op het bord geschilderd. U kunt het lettertype, de kleur van het bord en de kleur van de tekst zelf kiezen.
  • Scheepsplanken van Teakhout. Voor op een boot of als naambord bij uw woning. Deze borden zijn met de hand vervaardigd. Het bord is van onbehandeld teakhout. Deze houtsoort is vormvast en heeft een zeer mooie uitstraling. De tekst kunt u laten graveren, graveren en lakken of vinyl beletteren en lakken.
  • Houten schorsplanken. Een prachtig houten schorsdeel waar een naambord van wordt gemaakt. De kleur van de tekst en het lettertype kunt u zelf kiezen. Het is bij deze borden ook mogelijk om een afbeelding te laten schilderen.
  • Houten naamborden met kunststof voorplaat. De houten onderplaat is 10 mm dik. De houten plaat is te bestellen in de kleuren bordeaux, donkerblauw, boerengroen of zwart. De kleur van de tekst is dezelfde kleur als de houten plaat. Het lettertype kunt u zelf kiezen. De kleur van de kunststof voorplaat is ivoor.

Naamborden bestellen bij de Naambordenspecialist is eenvoudig! Op de site wijst alles voor zich, bij elk naambord kunt u zien welke opties er bij horen. Heeft u vragen of hulp nodig? Bel of mail ons even, dan helpen we u verder.

 

https://www.denaambordenspecialist.nl/

Gerelateerde artikelen

Anno 2021 een huis kopen

Tijd voor zonnepanelen op een schuin dak

Eenvoudige gasdetectie