Aeroxspecials
Image default
Entertainment

Babyshower versiering en meer vind je in deze webshop

Organiseer je binnenkort een babyshower en zoek je nog originele versiering en andere feestartikelen? Bekijk dan eens de webshop van Daily Style. Bij dit bedrijf kun je terecht voor al je feestaccessoires, versiering, servies en nog veel meer om van jouw feest een succes te maken. Wat voor soort feest je ook geeft, in deze webshop vind je artikelen die volledig aansluiten bij het thema van jouw evenement.

Kies uit het uitgebreide aanbod

Bij het organiseren van een babyshower mag bijpassende versiering natuurlijk niet ontbreken. Hang de ruimte bijvoorbeeld vol met allerlei leuke ballonnen. Je hebt de keuze uit verschillende vormen, kleuren en opdrukken. Kies bijvoorbeeld voor een ballon van een bij, een ballon in de vorm van een ster, maar ook een ballonnenboog is zelfs mogelijk. Daarnaast kun je verschillende stickers plakken met teksten als ‘It’s a boy’ of ‘It’s a girl’. Ook leuke slingers, confetti en een opblaasbare ooievaar vallen altijd goed in de smaak. Naast de versiering wil je op de babyshower natuurlijk ook lekkere hapjes en drankjes serveren, maar daarvoor heb je natuurlijk wel bekers, bordjes en bestek nodig. Ook hiervoor kun je bij Daily Style terecht. Ze verkopen duurzaam wegwerpservies wat gemaakt is van hout en bamboe. Dit is een goed en duurzaam alternatief van plastic wegwerpservies en zo heb je geen afwas achteraf. Je hebt de keuze uit bordjes en bekers in verschillende kleuren, snackbakjes en bestek met vrolijke patronen. Alles wat je nodig hebt voor je feest koop je bij Daily Style!

Plaats jouw bestelling online

Een babyshower organiseren was nog nooit zo makkelijk door de unieke babyshower versiering en het duurzaam wegwerpservies van Daily Style. In een paar klikken plaats je jouw bestelling online. Vervolgens krijg je jouw producten binnen twee tot drie werkdagen thuisbezorgd. Bij een bestelling vanaf € 75,- is de verzending ook nog eens gratis. Heb je nog vragen over de verschillende producten of over je bestelling? Neem dan contact op met Daily Style.