Aeroxspecials
Image default
Zakelijk

het einde aan het zitten achter een werkplek op kantoor

Werken achter een bureau werd altijd vereenzelvigd met zitten. Die tijd is echter wel voorbij. De opkomst van het zit-stabureau heeft daar in belangrijke mate voor gezorgd. De verdeling van 50-50 tussen zitten en staan is nu al de minimale verhouding tegenwoordig. Al is het in sommige gevallen zelfs zo dat het zitten nog verder wordt teruggedrongen. Dit heeft dan ook een aantal goede redenen. Het is leuk om eens te bekijken hoe deze bureaus de cultuur op de werkvloer in relatief korte tijd flink hebben veranderd. Er zijn namelijk allerlei soorten pluspunten aan te koppelen.

Stimuleren van een betere houding

De opkomst van het sta-zitbureau heeft een stimulerende werking op een betere werkhouding gehad. De medewerkers willen beter presteren. Dit komt doordat de collega’s die al zijn overgestapt beter zijn gaan presteren. Andere medewerkers willen natuurlijk niet achterblijven. Hoewel de bureaus vooral worden gepromoot als een verbetering voor de gezondheid, is vooral ook dit competitie-element een belangrijke factor in het succes van het bureau gebleken. Hier profiteert natuurlijk niet alleen de medewerker, maar ook het gehele bedrijf van. Het is dus ook goed te begrijpen dat het sterk wordt gestimuleerd om over te stappen naar dit bureau.

Verbeteringen in de bureaus

Een belangrijke reden waarom het zit-stabureau ook meer aan populariteit aan het winnen is, is de ontwikkeling van de kwaliteit. De huidige elektrische bureaus zijn flink beter dan de voorgangers. Zo zijn ze bijvoorbeeld veel gemakkelijker te bedienen. Het veranderen van de zittende houding naar het staan is veel gemakkelijker te verzorgen omdat het veel minder zwaar is om het bureaublad naar de juiste hoogte te verhogen. Dit draagt eraan bij dat de stap gemakkelijker te maken is. Het zijn dit soort zaken die niet onderschat mogen worden als het gaat over het succes van de bureaus.

Aanzetten tot investeren

Een derde reden waarom het zit-stabureau is opgekomen is de wil om te investeren van ondernemers. In het begin moest de meerwaarde van dit bureau nog bewezen worden. Zowel de onderzoeken waren nog niet gedaan als de praktijkervaring ontbrak nog. Nu duidelijk is dat gezondheid, motivatie en prestatie allemaal vooruitgaan door het gebruik van deze bureaus, is het voor ondernemers vele malen aantrekkelijker om ermee aan de slag te gaan. Een investering als deze kan ook veel opleveren. Dit maakt het een stuk gemakkelijker om die keuze te maken. Dit is ook duidelijk een reden waarom dit meer gebeurt en Moonen Import Export kan u hierin helpen de juiste keuze te maken.zit

https://www.moonenimportexport.nl/bureaus/elektrisch-verstelbaar-bureau/