Aeroxspecials
Image default
Kinderen

Het gemak van een mooie Feedingpillow borstvoedingskussen

Lekker genieten na de bevalling

Onder net bevalen vrouwen zijn Feedingpillow borstvoedingskussens de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Na de bevalling breekt meestal een fijne en mooie tijd aan, waarbij u lekker kunt genieten van uw pasgeboren kleintje. Samen met uw partner, familie of anderen. Maar net zo vaak kosten de eerste maanden na de geboorte van uw baby veel energie. Gebroken nachten door borstvoeding of flesvoeding, huilerige uurtjes waarin u niet tot rust komt, veel kraamvisite en natuurlijk de momenten waarop uw kroost in bad moet: de kraamtijd is een drukke periode. Een Feedingpillow borstvoedingskussen is dan ideaal om die tijd wat gemakkelijker en relaxter te maken. Wat is een Feedingpillow borstvoedingskussen precies en welk profijt heeft u daarvan? 

Feedingpillow borstvoedingskussen: definitie en voordelen

Een Feedingpillow borstvoedingskussen is een speciaal voor pas bevallen én zwangere vrouwen ontworpen ondersteuningskussen, die uw armen of de baby ondersteunt tijdens de voedingsmomenten. Zo kunt u relaxed de borst aanbieden aan uw kleine wonder en zelf ook genieten. Het is namelijk gebeurd met spierpijn en kramp tijdens lange voedingssessies. Maar ook tijdens de zwangerschap zijn borstvoedingskussens fijn om te hebben en te gebruiken. Vooral als u niet lekker kunt liggen tijdens het slapen, zorgt een borstvoedingskussen van Feedingpillow ervoor dat uw zware armen, benen of juist uw nek comfortabel kunnen rusten op bed. Zo maakt u in de nacht meer kwalitatief goede slaapuren en staat u frisser en fitter op. 

Scherp geprijsde voedingskussens

Qua Feedingpillow borstvoedingskussens is bij ons een ruim aanbod te vinden. Kies uw favoriete voedingskussens uit en bestel deze tegen een scherpe prijs nel en gemakkelijk via onze webshop. Alvast veel genot toegewenst tijdens de borstvoedingsmomenten!

 

Gerelateerde artikelen

Raceauto’s op afstand besturen

PAW Patrol slippers voor in de zomer

Hoe kies je de perfecte luier voor je baby