Aeroxspecials
Image default
Eten en drinken

Je eigen pizza beleggen en bakken? Kies voor rustiek speltdeeg op rol

Met eigengemaakte pizza’s kun je eindeloos blijven variëren door de pizza te beleggen met steeds andere ingrediënten. Zo maak je pizza’s die niet alleen heerlijk vers zijn, maar ook blijven verrassen. Naast het variëren met ingrediënten kun je er ook voor kiezen een andere soort pizzadeeg te gebruiken. Kies bijvoorbeeld eens voor speltdeeg waarmee je de bodem een nootachtige smaak geeft. Je kunt deze lekkere deegsoort vers in de supermarkt kopen, bijvoorbeeld van Tante Fanny. Het deeg van dit merk koop je handig op rol en wordt geleverd met bakpapier. Zo kun je snel van start. Na het toevoegen van saus en je verse ingrediënten naar keuze kan je pizza zo de oven in.

Voor welke pizza ga jij?

Wil je ideeën voor pizza recepten opdoen? Dan ben je ook bij Tante Fanny aan het juiste adres. Op de website van Tante Fanny kom je heel diverse recepten tegen voor alle deegproducten die dit merk rijk is. Zo vind je naast inspiratie voor pizza beleggen ook tal van recepten voor quiches, taarten en bladerdeeg. Je kunt de recepten specificeren op het deegproduct dat je gebruikt. Voor pizza’s houdt dit in dat je kiest voor spelt-pizzadeeg, pizzadeeg zonder saus of het handige pizzadeeg dat je met saus kunt kopen. Daarnaast filter je bijvoorbeeld op pizza’s met vis, vlees of groenten, net wat je wenst. Ben je vegetariër of veganist? Ook dan vind je passende recepten om je pizza te beleggen.

Maak ook eens pizzabolletjes

Wil je andere gerechtjes bereiden met als basis pizzadeeg? Daarvoor heeft Tante Fanny ook diverse recepten. Maak bijvoorbeeld eens pizzabolletjes of pizzaschuitjes die je bijvoorbeeld kunt serveren op een gezellig avondje met vrienden. Eveneens zijn er diverse bladerdeeg recepten waarmee je leuke hapjes maakt. Je vindt bladerdeeg recepten waarmee je hartige hapjes bereidt, maar ook veel bladerdeeg recepten die aansluiten bij zoete trek.

Gerelateerde artikelen

Geniet van een heerlijk broodje met Filet Americain van deze producent

Bedank iemand met een mooie fruitbox met heerlijk, vers fruit

Een taart bestellen van uw favoriete, lokale bakker