Aeroxspecials
Image default
Winkelen

Hip kinderspeelgoed en fopspenen gemaakt van duurzame materialen

Hip kinderspeelgoed waarmee je kinderen veilig en naar hartenlust kunnen spelen; fopspenen gemaakt van 100% natuurlijk rubber waar je baby veilig op kan sabbelen; dit zijn allemaal producten die eigenlijk standaard zouden moeten bestaan. Helaas horen we nog al te vaak verhalen van schadelijke stoffen en milieuonvriendelijke materialen die voorkomen in speelgoed en andere producten voor kinderen. Hip & Bio is een webwinkel die daar tegenin gaat door alleen hip kinderspeelgoed en spenen aan te bieden waar jouw kleintjes veilig en zoveel als ze willen gebruik van kunnen maken.

Het assortiment bij deze webwinkel

De oprichter van deze webwinkel, zelf ook moeder van twee kleine kindjes, begreep niet dat speelgoed en spenen nog steeds van schadelijke materialen worden gemaakt. Waarom zou je voor plastic of siliconen kiezen als er alternatieven beschikbaar zijn die van ecologische en duurzame materialen zijn gemaakt? Zo kun je hip kinderspeelgoed kopen waarvan je zeker weet dat er geen schadelijke stoffen in zitten en kun je fopspenen gaan gebruiken die gemaakt zijn van natuurlijk rubber. Niet alleen zijn deze heerlijk zacht voor in het babymondje, ze zijn ook veilig én kunnen zonder schuldgevoel worden weggegooid.

Andere veilige producten

Hip & Bio verkoopt niet alleen veilig hip kinderspeelgoed en fopspenen, maar ook ecologische schoonmaakmiddelen en verzorgingsproducten. Wegwerpwattenstaafjes, shampoobars en EcoPods zijn slechts enkele voorbeelden van het ruime assortiment. Daarbij vind je er ook producten voor gebruik in de keuken of onderweg. Een Bee’s Wrap is een milieuvriendelijke vervanger van huishoudfolie en wat dacht je van een paar food huggers, waarmee je tomaten, citroenen en ander voedsel vers kunt bewaren? Bij deze webwinkel vind je allerlei duurzame alternatieven voor producten die normaal schade aanrichten aan het milieu. Vervang deze in jouw huishouden voor de producten van deze webwinkel en ook jij kunt je huishouden aanzienlijk milieuvriendelijker maken.