Aeroxspecials
Image default
Dienstverlening

De Dakmakers heeft vele jaren ervaring in onderhoud en reparatie van platte daken

Het dakdekkersbedrijf dat tientallen jaren ervaring heeft in dakonderhoud in Nederland is De Dakmakers. Het onderhouden en repareren van platte daken, dat is waar wij ons in hebben gespecialiseerd. Heeft er een brand gewoed op het platte dak van uw huis of is er een harde storm overgewaaid waardoor er sporen van schade op het dak zijn achtergebleven? Of heeft u last van een vervelende lekkage op zolder? Neem snel contact met ons op en wij helpen u van de problemen met uw dak af.

Alpen aan den Rijn

Onze hoofdlocatie is te vinden in Alphen aan den Rijn. Natuurlijk zijn we veel in de buurt van onze hoofdlocatie te vinden maar u kunt ons in heel Nederland tegenkomen. Want waar u ook woont, als u onze hulp nodig heeft rijden wij graag naar u toe om u uit de brand te helpen.

Van een reparatie tot onderhoud aan het platte dak

Een klein scheurtje in de dakbedekking, verstopte dakgoten of dakbedekking die een klein beetje los laat. Op het oog allemaal geen grote en heftige dingen. Alleen kunnen deze kleine dingen in de loop der tijd toch grote schade veroorzaken aan uw dak. Met als gevolg een fikse lekkage of nog erger; het geheel moeten laten vervangen van de dakbedekking. Daarom is het zeer belangrijk dat u uw platte dak met regelmaat laat inspecteren door mensen die er verstand van hebben. En dat verstand, dat hebben wij. Wanneer u met ons in zee gaat bent u verzekerd van een gezond dak waar u verder niet naar om hoeft te kijken. Jaarlijks komen wij uw dak onderwerpen aan een grondige, gedetailleerde en uitgebreide inspectie. Benodigde kleine reparaties worden uitgevoerd en het dak en de afvoeren worden netjes schoongemaakt. We maken na iedere inspectie een rapport op waar we de staat van alle onderdelen van het dak in beschrijven. Zo weet u goed waar u aan toe bent en vanuit het rapport kunnen we samen met u een meerjarenplan opstellen.

Heeft uw dak plotselinge schade opgelopen? Bijvoorbeeld door de hierboven genoemde brand of storm, of door een omgevallen boom, blikseminslag of harde hagel- of regenbui? Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar om met spoed een dak reparatie uit te kunnen voeren aan uw dak. Wij zorgen ervoor dat we snel bij u ter plaatse zijn om u uit de ellende te helpen.

https://www.dakmakers.nl/

Gerelateerde artikelen

Eenvoudige gasdetectie

Tijd voor zonnepanelen op een schuin dak

Hoe u de juiste ontsmettingsreiniger voor uw behoeften kiest