Aeroxspecials
Image default
Mode en Kleding

Hoe de koelsjaal u helpt beter in uw vel te zitten

De menopauze, oftewel de laatste menstruatie, luidt het begin van de overgangsperiode in het leven van een vrouw in. In de overgang komt er een eind aan uw vruchtbaarheid. Alhoewel dit een natuurlijk proces is, hebben veel vrouwen het hier moeilijk mee. Niet alleen ervaren zij de meest uiteenlopende lichamelijke klachten, ook kunnen angst en somberheid een rol gaan spelen. Alhoewel voor ernstige klachten altijd een dokter dient te worden geraadpleegd, dringt u de impact van een groot deel van deze ongemakken deels terug door het gebruik van de koelsjaal, dat hét middel tegen opvliegers is. Comfort Cooling Products is u daarbij van dienst.

De werking van de koelsjaal

De koelsjaal hangt u, net als de sjaaltjes die uitsluitend als modeaccessoire dienen, om uw nek. Het koelsjaaltje heeft zo een verkoelend effect op de belangrijkste aderen die van en naar uw hersenen lopen. Het gekoelde bloed stroomt zo door de rest van uw lichaam. De koelsjaal is zo een effectief middel tegen opvliegers. Behalve de plotselinge temperatuurstijgingen biedt u ook hoofdpijn – tevens een veelgehoorde klacht onder vrouwen in de overgang – beter het hoofd. Door het kunnen bestrijden van deze klachten, zit u beter in uw vel. Angst en somberheid krijgen zo minder vat op u en ook voelt u zich vaker in staat om deel te nemen aan allerhande sociale activiteiten.

Gebruik de koelsjaal ook als modeaccessoire

Voor hét middel tegen opvliegers bent u bij Comfort Cooling Products aan het juiste adres. Deze distributeur op het gebied van verkoelingsproducten biedt momenteel een assortiment van wel bijna vijftig verschillende koelsjaals aan. Zo kiest u ook nog uit tal van kleuren en prints, zodat u de koelsjaal ook echt als modeaccessoire draagt. Comfort Cooling Products werkt nauw samen met diverse non-profitorganisaties en koopt zijn producten enkel in bij de officiële Canadese producent, die op zijn beurt talrijke doelen ondersteunt die de belangen van vrouwen in de overgang behartigen. Geniet daarom van de voordelen van hun producten en bestel ze online!