Aeroxspecials
Image default
Woningen

Kies bewust en kies voor een elektrische boiler met anti-kalk functie.

Kies bewust en kies voor een elektrische boiler met anti-kalk functie.

Van het gas af gaat de norm worden. All electric is de trend. Bewuster leven met oog op de toekomst dus. En nu ben je natuurlijk op zoek naar een betrouwbare elektrische boiler… Wij gingen op onderzoek voor je en kwamen terecht op de website van elektrischeboiler.eu. De keuze is immers reuze en een beetje advies is altijd mooi meegenomenen. Bij deze webwinkel helpen ze je graag de energietransitie makkelijker te maken. Zij verkopen namelijk al jaren elektrische apparatuur, elektrische boilers, elektrische kachels, zonneboilersets, doorstrooom apparaten, elektrische cv’s, combi cv’s en zelfs antikalk magneten. 

Ze hebben een showroom voor als je de spullen eerst even in het echt zou willen zien of gewoon wat vragen hebt. Die vragen beantwoorden ze graag voor je, ook telefonisch natuurlijk.

Een overzichtelijke website met Nederlandstalige handleidingen van elk product die je eenvoudigweg kunt downloaden en beschikbare opties zijn eenvoudig aan te vinken bij het produkt van je keuze. Doordat er gerelateerde producten worden gegeven wordt het je nog gemakkelijker gemaakt de juiste keuze te maken en er staat zelfs een on-line calculator op de site om uit te laten rekenen wat voor jou de beste optie is. 

Een elektrische boiler met anti- kalk functie voor zachter en schoner water!

Een boiler met een anti- kalk functie zorgt er tevens voor dat de boiler goed z’n werk blijft doen en niet zo snel beschadigd zal raken.

Zo bespaar je op de onderhoudskosten omdat de boiler kalkvrij blijft en heb je gezonder, schoner en veel zachter water plus een veel minder droge huid en zachter haar.

 

 

Deze nieuwste elektrische boilers die zij verkopen zijn van het merk DAT en de ketels hebben een droge weerstand, de verwarmingselementen in deze boilers komen hierdoor niet direct in contact met het water en kunnen dus niet aangetast worden door kalk in het water en hoeven daarom ook niet vervangen of schoongemaakt te worden!

De elektrische boilers van DAT zijn voorzien van twee tanks, hierdoor is er veel minder warmte verlies en er is bovendien minder menging met het inkomende koude water, dat weer scheelt in de opwarmtijd. 

Verder hebbben ze op deze site nog mooie, energiezuinige elektrische boilers van de merken; Wesen, Ariston en Lemet.
Allen met energielabel A of B. 

En voor de prijs hoef je het allemaal niet te laten, een elektrische boiler is namelijk veel goedkoper in aanschaf dan een gas boiler.

Neem eens een kijkje op deze overzichtelijke website en laat je adviseren door deze vakmensen.

https://elektrischeboiler.eu/

Gerelateerde artikelen

Wat zijn de eigenschappen van een PVC vloer nou precies?

Een plek voor je auto

Dak laten repareren in Rotterdam