Aeroxspecials
Image default
Verbouwen

Kuiper en Zonen BV meer dan alleen verkoop

Stoomketelbedrijf Kuiper ZN biedt u ook de mogelijkheid om te onderzoeken waar u als bedrijf op energiekosten kunt besparen. Klimaatbescherming is een veelbesproken onderwerp geworden en toch wordt zelden vermeld wat elk individu daadwerkelijk kan doen om het te bereiken. Met slechts enkele energiebesparende maatregelen kan de CO2-uitstoot van een gezin van vier gemiddeld met een derde worden verminderd.

Energiescan door Kuiper en Zonen BV

Wat te denken van de besparing die bereikt kan worden als u door Kuiper en Zonen BV een energiescan in uw bedrijf of onderneming laat uitvoeren? Op gemeentelijk niveau behoren openbare gebouwen zelfs tot de grootste energieverbruikers. Tot 60% van de totale energie wordt hier verbruikt. Om dit verbruik te verminderen moet de focus liggen op de energievraag. Want energie-efficiëntie is een manier om een vermindering van het energieverbruik te bereiken. Dit gaat hand in hand met de corresponderende investeringen, hetzij om de bestaande apparatuur te verbeteren, hetzij om efficiëntere apparatuur aan te schaffen. Een andere mogelijkheid is om gebruik te maken van gericht beheer en gedragsveranderingen van de gebruikers van het gebouw. Dit heeft een directe invloed op de vraag. Samengevat is energiebeheer het proces waarin het energieverbruik van een gebouw wordt bewaakt, gecontroleerd en verminderd.

Certificering

Kuiper en Zonen BV is SCIOS gecertificeerd wat betekent dat zij niet alleen een inspectie en het onderhoud uitvoeren, maar ze zullen net als bij een APK keuring van een auto, dit ook officieel afmelden zodat u een goedkeuringscertificaat ontvangt. Dit bevordert een lange termijn relatie, welke hoog in het vaandel staat bij Kuiper en Zonen BV.

 

Gerelateerde artikelen

Bouwtekeningen, welk probleem lossen ze eigenlijk op?

Gevelisolatie

Bouwkundige keuring aanvragen