Aeroxspecials
Image default
Telefonie

3 beste sim only bespaartips

Op zoek naar een goedkoop sim only abonnement? Daar is veel vraag naar. De voornaamste reden hiervoor is dat men zoveel mogelijk probeert te besparen op abonnementen, en zo ook sim only. Providers hebben dit ook opgemerkt, en concurreren dus ook constant om goedkoper dan de ander te zijn. Hoewel dit voor jou als consument positief is, aangezien abonnementen goedkoper worden, is het wel van belang dat je weet hoe je het beste kunt besparen. Daarom lees je in dit artikel de drie beste bespaartips voor sim only abonnementen. 

Bespaartips

Goedkoper uitkomen? Je bespaart door de volgende drie tips te volgen:

 

  1. Sim only vergelijken

  2. Kiezen voor virtuele providers

  3. Een langere contractduur

 

Door bovenstaande tips te volgen, kom je zeker goedkoper uit (met sim only. Lees hieronder een toelichting per bespaartip!

1. Sim only vergelijken

Allereerst is het van belang dat je goed abonnementen vergelijkt. Dat is eigenlijk de beste manier om te besparen. Waarom? Omdat je daardoor direct een overzicht krijgt met de goedkoopste sim only abonnementen. Je kunt tijdens het vergelijken filteren op prijs en zo alle geschikte bundels binnen jouw budget vinden.

2. Kiezen voor virtuele providers 

Een andere manier om te besparen en daardoor goedkoper uit te komen, is door voor virtuele providers te kiezen. Dit zijn providers die geen eigen netwerk hebben, maar in plaats daarvan netwerken van de grote providers gebruiken. Een voorbeeld van een virtuele provider is Simyo. Dit soort providers hebben minder kosten en kunnen daardoor goedkope sim only bundels aanbieden.

3. Een langere contractduur

Voor sim only providers geldt: hoe langer jij een contract afsluit, hoe beter. Daarom is het voordelig om sim only abonnementen met een contractduur van twee jaar te kiezen. Providers bieden abonnementen met een langere contractduur namelijk goedkoper aan, waardoor jij maandelijks goedkoper uitkomt. Bepaal wel altijd voor jezelf of een contractduur van twee jaar wel bij je past. Je zou bijvoorbeeld ook kunnen kiezen voor een duur van een jaar, wat toch ook voordeliger is dan een maandelijks opzegbaar abonnement.

 

Waar zijn de goedkoopste abonnementen te vinden?

 

Voordelige abonnementen zijn te vinden op de goedkoopste sim only pagina van Simonlycheck.nl. Hier krijg je direct een overzicht van de goedkoopste sim only abonnementen en kun je bovendien vergelijken & bovenstaande bespaartips gebruiken om zo tot jouw favoriete abonnement te komen.