Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Laptop reiniging

Uw thuiswerkplek hygiënisch met Cleanhardware.nl

Of u nu op kantoor werkt of thuis: uw laptop en randapparatuur worden vies, veel viezer dan u denkt. Sterker nog: uw thuiswerkplek heeft in hygiënisch opzicht vaak meer te lijden dan uw werkplek op kantoor. Cleanhardware.nl is zo’n bedrijf dat er voor zorgt dat uw laptop weer schoon wordt, waardoor u zijn levensduur verlengt. Laptop reinigen betaalt zich altijd uit.

Vieze bende

We denken er nauwelijks over na, maar onze werkplekken worden ook vies. Hygiënisch werken? Veel mensen hebben er nog nooit van gehoord. Maar zeker nu u meer thuiswerkt, gaat het veel sneller dan u denkt. Op de plek waar u werkt, neemt u waarschijnlijk ook uw ontbijt. En rond de middag wordt er ook geluncht. En zowel ’s ochtends als ’s middags wordt er koffie en thee gedronken. Koekje erbij? Of neemt u een gezonde mueslireep? Hoe dan ook: er belandt van alles op uw laptop, in uw toetsenbord en aan uw muis. Uw toetsenbord reinigen is daarom een verstandige keuze, en laat dan meteen uw muis ook meenemen.

Bacteriën: poets ze weg!

U zou schrikken als u weet hoeveel bacteriën er op uw toetsenbord en muis zitten. U heeft immers lang niet altijd schone handen. Uw laptop reinigen is daarom een belangrijke stap naar hygiënisch werken. Ja, dat kunt u zelf, maar niet professioneel. Kies niet voor het halve werk, kies voor professioneel en dus gedegen laptop reinigen.

Kinderen en huisdieren

Als u kinderen of huisdieren heeft, spelen die ook een rol in hygiënisch werken. U aait de hond en gaat verder aan uw laptop. U geeft uw kind een high-five en pakt uw muis weer. Geloof ons: laptop en toetsenbord reinigen is echt geen overbodige luxe. U neemt van alles over van anderen, en uit de keuken. Dieptereiniging op uw thuiswerkplek maakt er korte metten mee.

https://www.cleanhardware.nl/