Aeroxspecials
Image default
Zakelijk

Tips bij het kopen van je nieuwe tablet houder

Tablet houders staan er voornamelijk bekend dat ze je dure tablet beschermen maar er zijn zoveel meer mogelijkheden. In dit artikel leggen we je uit welke soorten tablet houders er bestaan, voor welk gebruikers scenario ze het meest geschikt zijn en hoe je deze verschillende houders het beste voor je bedrijf kan inzetten. 

Welke soorten tablet houders zijn er op de markt?

Als je het over tablethouders hebt denkt men al snel aan de traditionele tablethouder, ook wel bekend als tablethoes of bescherming. Deze variant geeft eigenlijk alleen bescherming tegen krassen en stoten terwijl en zoveel meer mogelijk is. In dit artikel bespreken we de alle soorten tablethouders

  • Beschermhoezen
  • Tafelhouders
  • Wandhouders
  • Vloerstandaards

Beschermhoezen (ook wel tablet cases of protectors genoemd)

Beschermhoezen zijn de meest bekende variant. Deze soort hoes beschermt je tablet afhankelijk van de opties en prijsklasse tegen krassen, vallen, stoten en zelfs water en stof. Naast bescherming bieden sommige varianten ook een stand ofwel standaard om de tablet op een oppervlak neer te zetten. Zo kan je de tablet niet alleen in de hand houden tijdens het gebruik maar ook op de salon- of keukentafel plaatsen. Handig als je even wil Netflixen, nieuws wil lezen of simpelweg een recept op internet wil gebruiken tijdens het koken. 

Tafelhouders (om alleen of samen op je bureau/tafel te gebruiken)

Tafelstandaards zijn speciaal ontwikkeld om een tablet op een tafel of bureau te gebruiken. Ze verschillen van standaard beschermhoezen doordat de standaard los op tafel kan staan. Bij standaard beschermhoezen is de standaard onderschikt aan de bescherming. Tafelhouders leggen de focus juist op het overeind zetten van de tablet. Zo zijn er tafelhouders op de markt die de tablet simpelweg fixeren maar ook bestaan er varianten die volledig draaibaar zijn (boven, beneden, links, rechts en zelfs in elke hoek). Met de laatste genoemde variant kan je eenvoudig je tablet delen met een gesprekspartner die aan de andere kant van de tafel zit. Denk hierbij aan een klant tijdens een verkoopgesprek. 

Wandhouders (om je tablet vast te maken op elke soort muur)

Wandhouders maken het mogelijk om een tablet op elke gewenst muur te bevestigen. Zo kan je tablet dienst doen als control paneel voor bijvoorbeeld een zakelijke integratie of thuis als domotica paneel. Wandhouders zijn ook verkrijgbaar met ingebouwde anti diefstal features zoals een Kensington lock en vergelijkbare oplossingen. Vooral als de tablet in een openbare ruimte aan de muur hangt is het van groot belang om te kiezen voor een houder met anti diefstal features. Deze betaalt zich immers al snel terug als we de prijzen van een nieuwe tablet vergelijken met de prijs van een wandhouder. 

Vloerstandaards (om je tablet op elke mogelijke plek te laten gebruiken)

Vloerstandaards worden vaak gebruikt om openbare gelegenheden waar relatief veel menselijk verkeer langskomt. Denk hierbij aan grote bijeenkomsten zoals beurzen, conventies, seminars en jaarmarkten. Zo kan je een tablet met vloerstandaard gebruiken om het publiek te informeren of een stapje verder gaan en de interactie opzoeken. Door middel van de juiste interactie kunnen klanten hun gegevens achterlaten waardoor de vloerstandaard en tablet dienst doen als lead generator.

Gerelateerde artikelen

Van plaat naar resultaat?

Tenniskleding voor vrouwen

De uitstekende service van de KPN helpdesk