Aeroxspecials
Image default
Mode en Kleding

Lingerie trends van 2021

Elk lichaam is anders en we hebben dus niet allemaal hetzelfde figuur. Elke vrouw heeft haar eigen unieke figuur en het is belangrijk om je ondergoed/lingerie hier op af te stemmen zodat die van jou er op zijn best uitkomt. In deze blog lees je de lingerie trends van 2021!

De BH

Sommige haten ze en sommige kunnen niet zonder, de BH! De laatste tijd wordt de BH veel gezien onder een blazer of ander jasje. Dit is dan ook weer helemaal hip en happening, de bh mag gezien worden! Niet alleen de BH, ook de body zien we op deze manier terug verschijnen, dit is net iets netter en gepaster dan enkel en alleen en BH.

Kleuren

We zien de laatste tijd veel groene lingerie terug. De groene lingerie trend is weer terug van weggeweest! Hoe meer kleur, hoe beter. Bepaalde kleuren geven de tint van jouw huid ook nét wat meer! Van een ingetogen pastel kleur tot een neon kleurtje, alles kan. Niet alleen kleur maar ook printjes zijn weer veel te zien. Een bloemenprint BH in combinatie met kleur en je zit helemaal goed!

Witte lingerie

We hebben het al even over lingerie met kleur gesproken maar wit is een van de modekleuren van dit jaar, en dus ook op het gebied van lingerie! De kleur staat (bijna) iedereen en het is enorm vrouwelijk en stijlvol. Witte lingerie is heel makkelijk verkrijgbaar, van de grote ketens tot de wat kleinere. Genoeg keus!

https://dolcedonna.shop/collections/lingerie-groen

Gerelateerde artikelen

FitFlop™ online bestellen kan bij deze webshop

Een juwelier in de buurt van Capelle aan den IJssel die persoonlijke service verleent

Uitstekende service als u een horloge gaat kopen nabij Den Bosch