Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Loopbaan coaching Arnhem: ook bij omscholing

Loopbaan coaching Arnhem: ook bij omscholing

Tegenwoordig bestaat ons leven uit heel wat jaren werken. De pensioenleeftijd schuift steeds verder op. Waar u vroeger als vijftiger ging afbouwen, kunt u nu op die leeftijd nog prima een carrièreswitch maken. Ook als u nog een stuk jonger bent, kunt u zich afvragen of de baan en het carrièreperspectief dat u heeft wel helemaal is wat u voor ogen had. In uw achterhoofd heeft u weleens gedacht aan omscholing, maar u ziet allemaal beren op de weg. Schakel een coach Nijmegen in om u hierbij te helpen.

Zet de stap naar ander werk met loopbaan coaching Arnhem

Door het verliezen van uw baan of andere gebeurtenissen wordt u aan het denken gezet om een ander carrièrepad op te gaan. Met loopbaan coaching Arnhem krijgt u net dat extra steuntje in de rug. Naast loopbaanadvies geeft de coach Nijmegen ook ontwikkeladvies. Samen met de loopbaancoach kijkt u naar wat u echt belangrijk vindt in uw werk, wat uw dromen zijn en hoe u daar kunt komen.

Wat doet de coach Nijmegen?

De coach stelt vooral de juiste vragen. Deze vragen zetten u aan het denken. In het ontwikkeladvies wordt ook aandacht besteed aan uw ontwikkelpunten. Door trainingen te volgen versterkt u ook de punten die wat zwakker zijn. Hier heeft u veel aan bij het vervolg van uw loopbaan.

De coach Nijmegen biedt ondersteuning

U kunt zelf het beste uw eigen vragen beantwoorden of uw toekomst uitstippelen. De coach faciliteert dit. In een intakegesprek bepaalt u samen met de coach Nijmegen uw doelen. Vaak zorgt dit gesprek al voor waardevolle inzichten. De loopbaan coach hanteert verschillende methoden om u te helpen. Naast gesprekssessies wordt gebruik gemaakt van visualisatie-oefeningen, rollenspellen of ontspanningsoefeningen.

https://sabinehemmers.nl/l