Aeroxspecials
Image default
Dienstverlening

Shoppen en gratis parkeren in Maastricht

Maastricht is de hoofdstad van Limburg. Deze Internationale stad is erg geliefd en druk bezocht door veel toeristen. Er komen jaarlijks ook erg veel studenten studeren in deze grote stad die hier komen wonen en studeren. Maastricht is dus een echte trekpleister bij veel mensen zowel nationaal als bij internationale toeristen. Maastricht is een stad waar je overheerlijk kan shoppen en lekker kan genieten van een terrasje en een hapje en een drankje. Hieronder lees je meer over deze heerlijke stad. Lees dus snel verder!

Shoppen in Maastricht

Heel veel mensen komen naar Maastricht om lekker te shoppen. Dit is ook niet heel gek want Maastricht heeft heel veel winkels en straatjes waar je jezelf als dagjestoerist kan verliezen. Je hebt de bijenkorf, waar je verschillende etages hebt waar je jezelf kan verliezen. Nu de quarantaine weer voorbij is en we weer ongestoord naar de winkels kunnen. Mogen we de winkelstraten weer volledig onveilig maken en ons zelf verliezen in een dagje heerlijk shoppen. Parkeren in Maastricht kan wel erg duur zijn, dit is voor veel mensen een reden om niet naar Maastricht te gaan. Is gratis parkeren in Maastricht mogelijk?

Gratis parkeren in Maastricht

Omdat Maastricht een grote stad is er op heel veel plekken alleen betaald parkeren. Langs de weg en in de parkeergarages kan je, je soms blauw betalen aan de parkeerkosten. Gratis parkeren in Maastricht is wel degelijk mogelijk, maar dan moet je al snel meer dan 10 minuten lopen.

https://adremlimburg.nl/goedkoop-en-gratis-parkeren-in-maastricht/