Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Maak een statement in huis met een vloer van mozaïek

Mozaïeken zorgen voor een hoge visuele aantrekkingskracht in iedere ruimte

Er is iets esthetisch bevredigend aan een muur of een vloer die bestaat uit vele kleine tegels die een ingewikkeld maar samenhangend patroon vormen. Mozaïeken geven een mooie visuele aantrekkingskracht aan elke kamer waarin ze worden gebruikt, vooral in krappe ruimtes of als randdetail met contrasterende grotere tegels.

Hexagon vloertegels zijn erg veelzijdig en hierdoor geschikt voor vrijwel iedere ruimte

Hexagon vloertegels zijn veelzijdig. Dit betekent dat u dit patroon in bijna elke kamer van uw huis kunt installeren. Wat de beste soort tegel is, hangt vooral af van uw persoonlijke smaak. Naast dat deze tegels erg geliefd zijn als vloerbekleding, kunt u ze ook eenvoudig en snel bevestigen aan de muur. Denk hierbij als wand in de keuken of in de douche in de badkamer. U kunt uw eigen patronen maken door delen van voorgaasd glas, leisteen, graniet of marer te combineren.

Mozaïektegels badkamer zijn een populaire trend in huisdecoratie

Wellicht heeft u de print onlangs bij vrienden thuis gezien of valt het u op dat de tegels opvallend vaak aan worden geboden in bouwmarken en woonwinkels. Mozaïektegels badkamer zijn een populaire trend in huisdecoratie. Een relatief makkelijke installatie zorgt voor een geweldige uitstraling en u kunt de glastegels in eenvoudige of ingewikkelde patronen rangschikken. De tegels zijn lichtgevend en reflecteren waar dan ook het licht om iedere kamer vanaf het eerste moment op te fleuren.

Bestand tegen schimmel en vlekken

Omdat zowel de badkamer als het toilet plekken zijn waar het snel vochtig kan zijn, zoekt u natuurlijk naar een tegel die bestand is tegen schimmel en vlekken. Ook dat is een van de vele voordelen waar u van profiteert als u kiest voor glasmozaïeken. Ook hoeft u zich niet langer zorgen meer te maken over vuilvlekken op glastegels.