Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Een nieuwe thuiswerkplek voor weinig

Creëer uw eigen beste thuiswerkplek

Als u af en toe thuis werkt, maakt het niet zoveel uit hoe en waar u zit. Dat kan aan de eettafel, wat rustiger aan de keukentafel of nog wat minder gestoord aan een bureautje van de kinderen eventueel. U kunt zelfs op de bank heel aardig thuiswerken, al wordt u daar wellicht het snelste afgeleid. Als u echter vaker of zelfs bijna de hele week thuis werkt, wordt het een heel ander verhaal. Dan moet u echt gaan nadenken over een vaste en gezonde thuiswerkplek.

Verstandig zitten

Om te beginnen, is het heel verstandig om te zorgen voor een goede thuiswerk bureaustoel. U denkt dat u prima zit op uw eetkamerstoel of de bureaustoel van uw zoon of dochter. Maar vergeet niet dat u langere tijd in een bepaalde houding zit. Een goeie thuiswerk bureaustoel ondersteunt u daarbij en kunt u op verschillende manieren instellen. Zo stelt u hoogte, rugleuning, zitgedeelte en armleuningen precies af op uw lichaam. U zult merken dat u beter zit en relaxter uw werk kunt doen. Belangrijker nog: u krijgt geen fysieke klachten.

Ruimte om te werken

U heeft ook ruimte nodig, voor uw laptop, voor wat papieren, misschien ook een boek, dossier of tekening et cetera. En natuurlijk wilt u ook uw koffie dichtbij hebben staan. Met een tweedehands bureau creëert u goedkoop uw fijne thuiswerkplek. Uw productiviteit en werkplezier schieten omhoog. Een tweedehands bureau faciliteert uw thuiswerkactiviteiten.

Gun u zelf een fijne thuiswerkplek

Natuurlijk heeft het wat voeten in aarde, een thuiswerk bureaustoel uitzoeken en een fijn tweedehands bureau op de kop tikken. U moet er ook wat geld aan uitgeven. Maar u zult zien: eenmaal geïnstalleerd aan uw nieuwe (maar tweedehandse) thuiswerkplek vraagt u zich af waarom u dit niet eerder heeft gedaan. En dan nu: koffie. Werk-ze!

Gerelateerde artikelen

Een ervaren mediator Arnhem

Van een huis je thuis maken

Dekbedden