Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Maak gebruik van professionele desinfectie en legionella bestrijding

Professionele desinfectie is nu belangrijker als ooit

BIO-UV kan worden gebruikt voor veel industriële toepassingen. Maak ook gebruik van BIO-UV voor industriële toepassingen. Het is aangeraden om BIO-UV te gebruiken voor professionele doeleinde. Dit is ontwikkeld door een Franse fabrikant. Verschillende Ultraviolet (UV-C) oplossingen behoren tot de mogelijkheden. Dit kan bijvoorbeeld worden ingezet voor: legionella ontsmetting, behandeling afvalwater, productie drinkwater, ballast behandeling zeeschepen of bij het zuiveren van een aquarium en vijver.

Dood bacteriën in een oogwenk

Dankzij de nieuwste BIO-UV techniek is desinfecteren nu gemakkelijk mogelijk. Dit kan worden gebruikt voor allerlei spullen, bijvoorbeeld de telefoon of sleutels. Het is belangrijk om professioneel om te gaan met desinfectie. Gebruik maken van de modernste techniek, dit maakt het een stuk gemakkelijker. Deze techniek is aangetoond succesvol gebleken en is nu beschikbaar voor vrijwel ieder doel.

Desinfecteer water op professionele wijze

Desinfectie water is steeds belangrijker geworden. Omdat water steeds schaarser aan het worden, het is belangrijk dat we hier zorgvuldig mee wordt omgegaan. Gebruik maken van de beste manier voor desinfectie water is een aanrader. Hierbij zijn er verschillende technieken beschikbaar. Zebraport hebt u graag om geïnfecteerd water weer schoon te maken door professionele desinfectie. Maak ook gebruik van UV-C waterbehandeling van BIO-UV. Goed omgaan met water draagt bij aan een beter milieu.

Maak gebruik van de nieuwste techniek

Desinfectie speelt een zeer belangrijke rol. Tegenwoordig hebben we te maken met allerlei gevaarlijke virussen zoals COVID-SARS. Het is verstandig om te kiezen voor een bewezen succesvolle desinfectie. Kiezen voor deze professionele behandeling is zeker een aanrader. Deze nieuwste BIO-UV apparatuur, dit biedt echt een hele hoop zekerheid. Deze ultramoderne techniek biedt de ultieme manier van desinfectie aan. Maak gebruik van deze professionele desinfectie om 99.9% van de bacteriën en virussen te doden.