Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Een gepaste vloer vindt u bij de Vloerenspecialist

Een geschikte vloer kiezen is enorm belangrijk

Professioneel advies

Een nieuwe vloer kiezen is geen gemakkelijke taak. De vloerbedekking hoort namelijk niet alleen bij uw interieur te passen, de kwaliteit en de duurzaamheid zijn minstens even belangrijk. Zoekt u een specialist in vloeren die u professioneel advies geeft, dan moet u bij de Vloerenspecialist zijn. Deze expert in vloeren Amsterdam en vloeren Purmerend beschikt over jarenlange ervaring en weet exact welke vloer geschikt is voor welk type woning.

Een ruim assortiment

De vloerenspecialist beschikt over een ruim assortiment aan vloeren. Zo vindt u er PVC, marmoleum en vinyl vloeren. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen en richt zich op een andere doelgroep. Zo zijn de sterke PVC vloeren makkelijk te onderhouden, isoleren ze uitstekend en zien ze er heel chique uit. Marmoleum is dan weer een natuurproduct dat een pure schoonheid en authenticiteit uitstraalt, terwijl vinyl een comfortabele vloer is die bij elk interieur past.

Een volledige dienstverlening

De vloerenzaak biedt verder een complete service aan. Eerst en vooral komt er een specialist bij u langs zodat hij u persoonlijk advies kan geven. Eens u voor een bepaalde vloer gekozen hebt, zorgt de Vloerenspecialist ook nog eens voor de installatie van de vloer. Er wordt bovendien heel wat aandacht aan de afwerking besteed, zodat u van een perfect resultaat verzekerd bent.

Dé specialist in vloeren

Zoals u ziet, moet u voor vloeren Amsterdam of vloeren Purmerend bij de Vloerenspecialist zijn. Deze speciaalzaak beschikt over een uitgebreid aanbod aan vloeren van de beste kwaliteit. De vloerenspecialist weet als geen ander hoe belangrijk de keuze voor een geschikte vloer is en biedt daarom geheel gratis en persoonlijk advies aan, zodat uw vloer volledig bij uw interieur past!