Aeroxspecials
Image default
Auto's en Motoren

Mazda occasions, iets voor jou?

Mazda occasions zijn vaak net zo snel weg als dat ze vooral online te koop aangeboden worden. Er is een grote groep mensen geïnteresseerd in de als zeer betrouwbaar te boek staande Mazda occasions. Met een Mazda koop je een kwalitatief uitstekende auto die vaak is voorzien van alle gemakken. Afgezet tegen auto’s uit hetzelfde segment hebben ook Mazda occasions een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding, zoals dit ook voor nieuwe Mazda’s geldt.

Mazda kan echt elke doelgroep bedienen

Het is dus goed opletten als je graag in een gebruikte Mazda wilt gaan rijden. In de loop der jaren heeft Mazda zich een vaste plaats weten te bemachtigen tussen de concurrentie. De zegetocht begon met de Mazda 1500, tegenwoordig kun je Mazda occasions in de vorm van de CX-3, CX-5 of CX-7 aanschaffen, of kies je voor de Premacy of de Mazda 2 of de Mazda 3. Omdat de modellen nadrukkelijk van elkaar verschillen, kan Mazda elke doelgroep bedienen. Ook dus als het gaat om gebruikte auto’s.

Een abonnement afsluiten is helemaal niet nodig; je betaalt voor de verleende service

Nou is het bij gebruikte auto’s zo – en dus ook voor Mazda occasions- dat de kans op pech onderweg wat groter is dan wanneer je een gloednieuwe auto koopt. Maak je daar echter geen zorgen om, want met RoadGuards is er 24/7 een monteur voor je beschikbaar. Je hoeft voor deze pechhulp geen abonnement af te sluiten.

Vaak is de monteur binnen dertig minuten bij je

Heb je pech, dan bel je gewoon en binnen dertig minuten word je door een monteur geholpen. Je betaalt gewoon voor de service die de monteur je geboden heeft en vervolgt daarna je route weer. Hoewel de kans op pech bij een Mazda kleiner is, is dit toch best wel een geruststellende gedachte.