Aeroxspecials
Image default
Tweewielers

Ontdek de vele voordelen van een Brompton vouwfiets

Wanneer u de stad echt eens op een andere manier wilt ervaren, is een vouwfiets van Brompton ideaal. De fiets is sterk, wendbaar en makkelijk op te vouwen tot een klein pakket. Slechts in enkel seconden vouwt u razendsnel uw fiets in, waardoor u deze nagenoeg overal mee naar toe kunt nemen. Daarnaast is de fiets ook goed op te bergen, aangezien het weinig ruimte in beslag neemt. Niet alleen verkent u de stad er goed mee, maar ook als u veel reist is de fiets een uitkomst. U heeft namelijk altijd uw fiets bij de hand!

Reizen met het openbaar vervoer is verleden tijd

Wanneer u gebruikmaakt van een Brompton vouwfiets bespaart u tevens flink wat geld. De korte stukjes met de bus of trein zijn niet meer nodig. Met uw nieuwe vouwfiets staat u namelijk binnen no-time op uw eindbestemming. De fiets heeft een optimale wendbaarheid en een uitstekend comfort. De wielen op de fiets zijn klein waardoor u snel weg bent bij stoplichten. Ideaal dus in een drukke stad.

Een kleinere kans op diefstal

Naast dat u met de fiets een stuk flexibeler bent, is de kans op diefstal ook aanzienlijk kleiner. Een doorsnee stadsfiets wordt buiten gezet in een fietsenrek, maar een Brompton vouwfiets stalt u gewoon binnen. Hierdoor heeft u er de gehele dag zicht op en kunt u uw fiets goed in de gaten houden. Voor extra zekerheid is het zelfs mogelijk om uw Brompton te registreren via de website.

Bespaar tijd en geld en schaf uw eigen vouwfiets aan

Ziet u het wel zitten om tijd en geld te besparen? Schaf dan uw eigen vouwfiets aan. Bij ZwaanBikes in Rotterdam vindt u de mooiste Bromptonshop van de Benelux waar u uw nieuwe fiets gemakkelijk uitzoekt. De winkel is gelegen vlakbij het centraal station in Rotterdam, waar de medewerkers zeven dagen per week voor u klaar staan voor advies.

https://czwaan.nl/