Aeroxspecials
Image default
Gezondheid

Mentale gezondheid

Geestelijke gezondheid is de gezondheid van uw geest. Bij het overwegen van gezondheid zult u snel rekening houden met uw lichaam, conditie en lichamelijke gezondheid. Als je gezonder wilt zijn, moet je meer bewegen, eerder naar bed gaan, stoppen met roken en gezonder eten. Maar weet u dat het zorgen voor uw gedachten net zo belangrijk is? Als u zich niet alleen op uw gemak voelt met uw huid, maar ook met uw hoofd, zal uw lichaam beter functioneren, zal uw levenshouding positiever zijn, zal stress worden verminderd en zullen problemen beter worden aangepakt. Hoe word je mentaal gezonder?

Geestelijke gezondheid behouden tijdens de coronaperiode: Omgaan met angst en onzekerheid tijdens een coronacrisis Omgaan met zorgen Voorkom dat ouderen alleen zijn Elasticiteit Product geestelijke gezondheid en educatieve aanpassingsvermogen Geestelijke gezondheidsactiviteiten in het kader van Noord Veluwe maart 2020 Er zijn veel stappen die u kunt nemen om uw geestelijke gezondheid te verbeteren: Missie vervullen Gestelde doelen Denk positief Leef bewust vriendschap opbouwen Maak je niet druk problemen oplossen Eet gezond makkelijk te zeggen, moeilijk te doen. Oefening en discipline zijn nodig om uw geestelijke gezondheid te verbeteren. In dit opzicht is er niet veel verschil in uw fysieke conditie.

Wat is de rol van GGD? GGD vindt mentale gezondheid erg belangrijk en heeft veel producten. Plan voor geestelijke gezondheid in Noord-Viluvi Het Mental Health North Viluvi Project is een samenwerking tussen de professionals van de geestelijke gezondheidsorganisatie en de gemeentelijke overheid van North Viluvi. GGD NOG is verantwoordelijk voor de coördinatie. De focus van het programma ligt op intermediairs die deelnemen aan (zorg) mensen die een (begonnen) depressie, depressie of andere psychische aandoening hebben, of zelf een verhoogd risico lopen op deze ziekten. Het plan omvat een reeks bijeenkomsten voor vrijwilligers en mantelzorgers en professionals.

 

https://www.ndoorherstel.nl/

Gerelateerde artikelen

Acupunctuur in Zaanstad nodig?

Het aanpassen van een scootmobiel

Supplementen, sport en gezondheid