Aeroxspecials
Image default
Zakelijk

Met de juiste ICT-oplossingen tilt u uw industrie naar een hoger niveau

Ten tijden van de vierde industriële revolutie, die ook wel Industry 4.0 genoemd wordt, is het nog belangrijker uw digitale omgeving goed in orde te hebben. Steeds meer functionaliteiten kunnen worden toevertrouwd aan automatische systemen, maar deze moeten wel veilig en up-to-date zijn. De specialisten van de Oaktree Group uit Zaandam zorgen voor die ideale infrastructuur met hun ICT-oplossingen voor de industrie. Bij dit bedrijf is het mogelijk om ICT af te nemen in de vorm van managed services. Hiermee wordt u volledig ontlast en richt u zich op uw bedrijfsvoering in plaats van de digitale omgeving.

Dit bedrijf past kennis vanuit eigen onderzoeken toe

De Oaktree Group is met hun managed services werkzaam in uiteenlopende branches van zorg tot industrie. Om tot de beste ICT-oplossingen in de industrie te kunnen komen, hebben zij onderzoek wat de raakvlakken van ICT en de industrie zijn en op welke manier deze werelden het beste samen te brengen zijn. Vanuit deze onderzoeken hebben deze specialisten de focus gelegd op ICT-oplossingen die er echt toe doen in de industrie. Denkt u hierbij aan het zorgen voor een stabiel internetnetwerk waar alle machines mee verbonden zijn. Een dergelijk netwerk wordt ook direct ingezet om u real time inzage te kunnen bieden in de data van de machines. Hiermee houdt u een scherp oog op de huidige staat van uw machines en kunt u inspelen op toekomstig onderhoud en/of vervanging.

Vertrouw op de deskundigheid van deze experts in ICT

U hoeft het wiel op het gebied van technologie niet opnieuw uit te vinden. Het is juist prettig te vertrouwen op een bedrijf met kennis en expertise in het inzetten van de juiste systemen in uw branche. Nog prettiger is het als u een pakket aan services kunt afnemen die door professionals uitgevoerd worden. De managed services van dit bedrijf bieden u die mogelijkheid. Zorg dat downtime verleden tijd is en kies voor deze specialisten. Zij zorgen dat uw machines 99,999% van de tijd up-and-running zijn.