Aeroxspecials
Image default
Beauty en verzorging

Tips voor het lakken met Polygel

Polygel is een populaire trend geworden in de wereld van DIY nail art. Met zijn gemakkelijke toepassing en brede scala aan kleuren is dit type product ideaal om prachtige nagels te creëren zonder naar een salon te hoeven gaan. Maar als je voor het eerst Polygel gebruikt, kan het intimiderend zijn als het tijd is om de substantie aan te brengen. In deze blogpost geven we tips over hoe je optimale resultaten kunt bereiken bij het lakken met Polygel!

Polygel is een uiterst veelzijdig product

Polygel is een verbazingwekkend product dat veelzijdigheid biedt voor nagels en vele andere toepassingen. Het biedt een unieke combinatie van eigenschappen, waardoor het zowel flexibel als duurzaam is. Of u het nu gebruikt om nagels te maken, als lijm, of voor diverse knutselprojecten, Polygel zal uw verwachtingen zeker overtreffen. Het vormt zich gemakkelijk naar bijna elk oppervlak en houdt zijn vorm gemakkelijk vast. Bovendien droogt Polygel snel zonder resten achter te laten. Met de eindeloze mogelijkheden die Polygel biedt, is het geen wonder waarom zoveel mensen dit innovatieve product kiezen voor hun kunstnagels.

Het kan worden toegepast als toplaag over acrylnagels, gelnagels en natuurlijke nagels

Polygel is een relatief nieuwe nagelinnovatie die voor een revolutie in de nagelindustrie heeft gezorgd. Het biedt tal van voordelen, zoals lichtgewicht en flexibel en zorgt voor een natuurlijke look met een hoge glans. Het mooie van Polygel is dat het als topcoat over acrylnagels, gelnagels en natuurlijke nagels kan worden aangebracht. Dit betekent dat welke stijl van manicure u ook heeft, u kunt het een extra beschermingslaag geven met Polygel. Een andere geweldige eigenschap is dat onderhoudsafspraken voor een langdurige kleur slechts om de 3 weken of zo nodig zijn, wat zowel tijd als geld kan besparen op de lange termijn. Voor degenen die er op hun best willen uitzien met minimale inspanning en maximale houdbaarheid, kan de veelzijdigheid en het nut van Polygel niet worden overschat!

Polygel is ook perfect voor het creëren van nail art ontwerpen

Als het tijd is om jezelf een manicure te geven, is Polygel de juiste keuze. Het kan niet alleen sneller worden aangebracht dan traditionele acrylverf, maar het heeft ook minder dampen en vereist minder vijlwerk. Om de beste resultaten te behalen met het aanbrengen van Polygel, zijn er enkele eenvoudige tips om te onthouden. Gebruik kleine hoeveelheden Polygel per keer om controle te houden over het aanbrengen. Breng het aan op de tip van elke nagel en zorg ervoor dat de vrije randen worden verzorgd voordat je het laat uitharden in een LED- of UV-lamp. Werk de nagel ten slotte af met nagelriemolie en een topcoat voor een manicure van salonkwaliteit die langer meegaat dan traditionele kunstnagels. 

polygel

Hier zijn enkele tips voor het gebruik van Polygel om de beste resultaten te krijgen

Polygel is een geweldig gelproduct voor het modelleren van nagels en biedt het gemak van nagellak met de kracht van acryl. Met deze tips haal je het meeste uit dit product en zorg je ervoor dat je nagels er elke keer weer op hun best uitzien. Zorg ervoor dat uw handen vrij zijn van alle oliën voordat u Polygel aanbrengt, want dan krijgt het de beste grip op de nagel. Zorg ervoor dat uw nagels goed gevijld en gepolijst zijn, zodat eventuele ribbels glad zijn. Gebruik bij het aanbrengen van Polygel een lichte maar regelmatige druk om het gelijkmatig te verdelen. Voordat u elke laag uithardt, moet u het van de nagelriemen en de huid verwijderen met een nagelriemduwer of een houten stokje gedoopt in een reinigingsoplossing. En tot slot kun je Polygel na uitharding in vorm brengen en vijlen, maar doe dat voorzichtig, want te veel druk kan schade veroorzaken en de levensduur verminderen. Met deze tips in gedachten ben je goed uitgerust om prachtige nageldesigns te maken met Polygel! 

Polygelshop.nl