Aeroxspecials
Image default
Mode en Kleding

Met deze tassen wordt boodschappen doen een feestje

Met deze tassen wordt boodschappen doen een feestje

De meeste mensen vinden er niet veel aan; boodschappen doen. Helemaal in de huidige anderhalve meter samenleving kan het soms best wat stress met zich meebrengen en je moet een flinke dosis geduld hebben. Als je dan ook nog staat te klooien met plastic tasjes bij de kassa wordt je humeur er niet beter op. Voor het klimaat en het milieu zijn plastic tasjes bovendien ook funest. Reden genoeg dus om de plastic tas in de ban te doen en te kiezen voor praktische tassen. Maar welke?

Boodschappentas of shopper?

Je hebt boodschappentassen die echt specifiek gemaakt zijn om enkel als boodschappentas te dienen. Dit zijn vaak handige, sterke tassen met voorgevormde vakken zodat je al je boodschappen direct makkelijk kunt opbergen en sorteren. Vaak kun je deze tassen ook eenvoudig opvouwen zodat je ze na gebruik makkelijk kwijt kunt in de kast of in de auto. Misschien wel de ultieme boodschappentas, maar erg stijlvol is het natuurlijk niet en je neemt zo’n tas natuurlijk ook niet mee als je op een terrasje wilt neerstrijken. Wil je graag een boodschappentas die multifunctioneel is, dan is een shopper een goed idee. Dit zijn ruime tassen waar je met gemak je dagelijkse boodschappen in kwijt kunt, maar die tegelijkertijd een luxueuze of trendy en stijlvolle look hebben. Uiteraard heb je deze tassen in alle soorten en maten. Kies jij voor een luxe leren exemplaar? Of ga je voor een rieten shopper; lekker bohemien met een zomerse strandvibe?

Uit het schap, zo in je canvas tas

Je neemt toch altijd meer mee uit de supermarkt dan je van te voren van plan was. Want ineens herinner je je weer dat het toiletpapier ook bijna op was en dat een flesje wijn ook wel fijn is voor die avond. Kortom, de tas is altijd voller dan je wilt. Een absolute eis aan een goede boodschappentas is dan ook dat hij loeisterk is. Tegelijkertijd is het fijn als je de tas comfortabel kunt dragen. Met name wanneer je de boodschappen op de fiets naar huis moet vervoeren is het praktisch als je de tas op je rug kunt dragen. Een goede kandidaat voor de perfecte boodschappentas is dan ook de canvas tas of rugtas. 

Snel langs de kassa met een pasjeshouder

Het meest vervelende moment tijdens het boodschappen doen is waarschijnlijk voor de meeste mensen het afrekenen. Niet omdat je dan weer een bedrag van je rekening ziet verdwijnen, maar omdat je vaak in de rij staat. En wachten is voor niemand leuk. Ook niet voor de mensen die na jou komen. Voorkom dus dat je eindeloos in je tas staat te graaien naar je portemonnee en dan nog eens moet zoeken naar de juiste pasjes met een handige pasjeshouder dames of heren. Hiermee hou je je belangrijkste pasjes overzichtelijk bij elkaar en heb je ze direct bij de hand. Zo loop je ook geen leuke kortingen mis. 

 

Gerelateerde artikelen

Rixos broek voor dames: de comfortabele broek om dagelijks te dragen

De mooiste details wanneer u een trouwpak gaat kopen in Utrecht

Long knitwear of the highest quality