Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Met een lunchpakket bestellen kiest u voor lekker eten met gemak

We weten allemaal hoe belangrijk het is om met regelmaat, afwisselend en gezond te eten. En lekker natuurlijk. Maar u heeft er niet altijd tijd voor. Toch vindt u het belangrijk, maar wat nu? De oplossing ligt dichterbij dan u denkt: een lunchpakket bestellen kan immers iedereen. Dat u daarbij kunt kiezen voor standaard lunchpakketten, maar ook voor een lunchpakket op maat, maakt het aanbod nog een stuk aantrekkelijker.

De pakketkeuze is reuze

U kunt dus een standaard lunchpakket bestellen, voor een fijne prijs. Voor iets meer euro’s heeft u al een comfort lunchpakket. Wilt u eens extra goed voor de dag komen, dan kunt u het beste een de luxe lunchpakket bestellen. Als specials zijn er de duurzame lunchpakketten in een duurzame lunchbox en specials als glutenvrij en veganistisch. Zo ziet u maar: met een lunchpakket bestellen heeft u een enorme keuze en kunt u nog eens prettig afwisselen.

Voor uw medewerkers, voor een gelegenheid of zomaar?

U kunt bijvoorbeeld lunchpakketten bestellen voor uw medewerkers, zeker als ze de afgelopen extra inzet hebben moeten tonen, of weer eens moeten overwerken. Bij een speciale gelegenheid, zoals een feestdag of een jubileum, wordt het ook altijd gewaardeerd als u lunchpakketten uitdeelt. Tot slot kunt u natuurlijk ook wel eens een lunchpakket bestellen zonder echte reden.

Bestelgemak

Het zal u niet verbazen dat u ook deze lunchpakketten eenvoudig online bestelt. Vandaag voor 13.30 uur besteld, betekent morgen geleverd, en smullen maar. Met een lunchpakket bestellen maakt u gebruik van het landelijke netwerk van deze leverancier van diverse lunchpakketten. Waar dan ook: u krijgt uw lunchpakket keurig op tijd geleverd. En landelijk geldt dan voor Nederland én België. Ook in het weekend hoeft u niet uw eigen broodjes te smeren, want genieten van lunchpakketten kan elke dag.