Aeroxspecials
Image default
Woning en Tuin

Modern maar sfeervol

Een foto in een lijst is allang verleden tijd. Al jaren zijn er talloze andere manieren op uw beste foto’s op een leuke manier aan de muur te hangen. Wanneer u gaat voor een moderne uitstraling en stevigheid, dan biedt een Foto op aluminium uitkomst. Het uiterlijk van aluminium geeft namelijk een strak en modern gevoel weer, daarbij is dit materiaal erg onderhoudsvriendelijk en stevig. En uw foto? Die is helder afgedrukt en goed zichtbaar, precies in het formaat en de kleurstelling die zelf kiest. U kunt de afdruk namelijk personaliseren zoals u dat zelf wilt. Denk aan een afwerking in zwart-wit, of laat juist kleuraccenten uit de foto zien. U kunt kleine objecten laten verwijderen, zodat het hoofdobject nog beter naar voren komt. Met de fotobewerking bent u ook direct van eventuele rode ogen of zelfs rimpels af. Een strakke afdruk, strak bevestigd dus.

Eén keer ophangen en klaar

Het fijne aan een afdruk op aluminium is dat wanneer u hem ophangt, hij direct goed bevestigd is. U heeft er dus eigenlijk geen omkijken meer naar. Althans, daar hangt u hem natuurlijk eigenlijk voor op. Wat betreft de bevestiging hoeft u zich er in ieder geval geen zorgen meer over te maken. De afwerking kiest u helemaal zelf. Past bijvoorbeeld een meer robuuste en industriële look bij uw interieur? Dan kiest u waarschijnlijk voor aluminium dibond. Uw foto wordt uitgeprint op een zogenaamd sandwichpaneel. Hierbij heeft u de keuze uit wit of aluminium geborsteld.

Ga voor kwaliteit

Het klinkt allemaal mooi en betrouwbaar. Wel is het zaak om de juiste leverancier te kiezen. Hiermee bedoelen we een ervaren producent met kwalitatieve middelen en materialen. Hier kunt u ervan uitgaan dat er aandacht wordt besteed aan afwerking van randen, details in het beeld en de keuze voor het ophangsysteem. Om er zeker van te zijn dat u kwaliteit in huis haalt, is bestellen bij een erkende leverancier dus een aanrader.

https://www.bestdeco.nl/

Gerelateerde artikelen

Een wespennest zelf bestrijden?

Parketvloeren Utrecht eenvoudig te onderhouden

Moderne serres