Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Juist nu: opleveringskeuring Amsterdam belangrijk!

Nu de huizengekte nog steeds doorgaat in Amsterdam is het juist van groot belang een opleveringskeuring in Amsterdam aan te vragen. De huizenmarkt in Amsterdam staat gigantisch onder spanning, de huizen die te koop worden aangeboden lijken wel paleizen, als je naar de prijs kijkt. Zie je de foto’s, blijkt het een zeer eenvoudig optrekje te zijn waar de hoofdprijs voor wordt gevraagd. En dan is het zaak om een opleveringskeuring in Amsterdam te vragen als potentiële koper. Want, op een miskoop zit zeker een koper niet te wachten. En nu de prijzen echt de pan uitgerezen zijn is het heel erg belangrijk het hoofd erbij te houden. Een verkoper wil gewoon de hoogst haalbare prijs, hij weet dat er heel veel liefhebbers zijn en heeft geen belang bij een opleveringskeuring Amsterdam. Hij verkoopt het huis toch wel. Maar, als u een goed bod heeft, heeft de koper alle recht om een opleveringskeuring in Amsterdam aan te vragen.

Er staan ook genoeg huizen buiten Amsterdam te koop

Ja, maar op dit moment wil iedereen schijnbaar in Amsterdam wonen. Ongeacht de torenhoge prijs, die vaak zo hoog is dat de prijs in geen verhouding staat tot de uiteindelijke waarde van het pand. En om toch enige zekerheid te hebben over de al of niet zichtbare gebreken kunt u het best een opleveringskeuring in Amsterdam aanvragen.

Wellicht vindt de verkoper dat niet zo’n goed idee, maar hij is verplicht om een expert toe te laten om de woning van onder tot boven te inspecteren. De koper heeft er tenslotte recht op de toestand en waarde van het te kopen object te weten. Dat kan een reden zijn om uiteindelijk af te haken. Vooral en zeker als er torenhoge rekeningen van restauratie bij het aankoopbedrag opgeteld kan worden.