Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Moosefarg white wash

Het gebruiken van whitewash verf van moose Färg is zeer eenvoudig. De white wash van moose Färg is half transparant en laat een mooie wazige afwerking op het hout achter. Het white wash wordt in Zweden Dimma genoemd. Dit betekent mist. Dit zegt dus wel het een en ander over de uitstraling van de white wash.

De verf van Moose Färg kun je zowel binnen als buiten gebruiken. De verf beschermt het hout tegen de uv straling van de zon. Deze straling laat het hout vaak verkleuren. Dat overkomt je dus niet meer. Met de white wass kun je je hout verven zonder dat het hout zijn eigen natuurlijke uitstraling verliest.

Met de white wash heb je zelf de keuze voor hoe het resultaat wordt. Je kunt namelijk variëren in het aantal lagen dat je aanbrengt. Breng je slechts enkele lagen aan, dan zie je meer van het natuurlijke hout. Wil je vervolgens dat het hout meer en meer mistig eruitziet? Dan kun je gewoon meer lagen toevoegen. In de meeste gevallen worden twee lagen aangeraden. Dit is vaak een mooie balans tussen het mistige white wash en de natuurlijke uitstraling van het hout zelfs. Je kunt natuurlijk zelf variëren. De keuze is aan jou!

Het aanbrengen kan eigenlijk niet eenvoudiger, want de verf is gewoon te verdunnen met water. Hoe vaak je onderhoud moet plegen is afhankelijk van de situatie zoals de sterkte van het zonlicht.

Maar wat Moose Färg Dimma zo mooi maakt, is dat deze verf ervoor zorgt dat de nerfstructuur van het gebruikte hout behouden blijft. Maar tegelijk is het hout nog steeds beschermd tegen de invloeden van buitenaf. Zoals straling van de zon, regen, hagel, sneeuw, en bevriezing. Met Dimma white wash geef je je meubels, tuinhuisje, schuurtje, serre of veranda een mooie robuuste look en je geeft het hout tegelijk een degelijke bescherming. Kijk voor beits en muurverf buiten op Moosefarg.nl.