Aeroxspecials
Image default
Horeca

Barista op locatie

Het zwarte goud.. Zoals koffie ook wel wordt genoemd, is vrijwel overal te verkrijgen. Dit komt omdat koffie tegenwoordig zo populair is dat bijna 80% van Nederland dit dagelijks drinkt. Maar.. er zit natuurlijk verschil tussen de ‘normale’ kop koffie of een vers gezette kop kwaliteitskoffie van een barista.

Bar Company is goed in koffie, en dat weten we!

Bij Bar Company zijn wij altijd op zoek naar de beste smaken. Dit omdat wij nou eenmaal van koffie houden. De eigenaren van Bar Company hebben na een flinke opleiding, ontelbare vlieguren achter de beste koffiemachines en koffiebonen uiteindelijk de perfecte combinatie gevonden. En hiermee maken wij verdomd goeie koffie! Uiteraard maak je niet een goede koffie met alleen goeie bonen en koffiemachines. Je hebt ook mensen met affiniteit voor koffie nodig. Onze barista’s hebben 1 ding gemeen, en dat is hun passie voor koffie. Passie voor koffie is hierbij nog een understatement. Bij onze barista’s stroomt namelijk espresso door het bloed.

Barista op locatie, waarom zou je hiervoor kiezen?

Nu je weet dat wij super lekkere koffie maken. Waarom zou je dan niet voor ons kiezen? Naast een lekkere bak koffie leveren wij de mooiste bars waar onze barista’s achter te vinden zijn. Denk daarbij aan een mooie houten werkbank, of juist een luxe hoogglans witte? Onze bars zorgen ook voor een goeie uitstraling op jouw feest of beurs. Zo zijn je bars te customizen met je eigen logo’s of boodschap. En wist je dat.. Op een beurs een koffiebar de ideale optie is voor meer bezoekers? Zo is uit onderzoek gebleken dat bezoekers gemiddeld 8 minuten langer bij jouw stand blijven staan. Dit zorgt er natuurlijk voor dat er ook meer over jouw bedrijf wordt gepraat, en het zorgt voor een leuke sfeer. Als dit nog niet genoeg was. Onze barista’s maken ook de mooiste latte art waarmee jouw gasten nog verbaasder zullen zijn! Al met al dus genoeg redenen waarom jij voor onze bakken barista koffie zou moeten kiezen. Vraag daarom nu vrijblijvend een offerte aan op onze website. en wij zorgen ervoor dat jouw evenement een TOP evenement wordt.

https://www.barcompany.nl/services/koffie/barista-inhuren/