Aeroxspecials
Image default
Auto's en Motoren

Muziek in de auto

Tijdens een saaie autorit wil je soms wat ontspanning. Dan is er niets zo leuk als een lekker muziekje opzetten, en eventueel uit volle borst mee te zingen. Ook als je een stel kinderen op de achterbank hebt zitten kan dit echt wonderen doen!

Tijdens een saaie autorit wil je soms wat ontspanning. Dan is er niets zo leuk als een lekker muziekje opzetten, en eventueel uit volle borst mee te zingen. Ook als je een stel kinderen op de achterbank hebt zitten kan dit echt wonderen doen!

Geen eigen auto

Het kan natuurlijk wel zo zijn dat je graag autorijdt maar om welke reden dan ook niet dagelijks de beschikking hebt over een eigen auto. Je zou er een kunnen kopen of leasen, maar dan zit je wel met hoge maandelijkse kosten. Eentje lenen van je ouders of vrienden zou ook nog een optie kunnen zijn, maar je zal het net zien. Op het moment dat jij de auto wilt gebruiken hebben ze deze zelf nodig. Wat nu?

Je zou eens aan Greenwheels kunnen denken. Nee, dit zijn geen auto’s met groene banden. Ze zijn wel heel erg milieuvriendelijk. Deze auto’s kunnen namelijk gedeeld worden. Maar niet alleen het milieu wordt er blij van, jouw portemonnee ook. Je zit niet met hoge kosten voor een auto en je bespaart ook nog eens flink op je onderhoud en verzekeringen. Zeker de moeite waard om eens te kijken of het voor jou de oplossing kan zijn!

Radio

Auto’s waren al snel voorzien van een radio. Cadillac begon er in de jaren 30 mee. Sinds de autoradio zijn intrede heeft gedaan is deze niet meer weg te denken. Wie heeft er nog nooit naar radio Veronica geluisterd met de volumeknop helemaal open? Wil je liever geen radio aan dan zet je thuis gewoon je eigen muziek over op een USB-stick met een mp-3 converter en sluit je deze aan op de moderne autoradio.

Een autoradio is handig, zo weet je precies waar er files staan en hoe lang deze zijn. Met een beetje geluk kan je nog net op tijd een sluiproute nemen en binnendoor rijden. Zo hoef je tenminste geen uren stil te staan en je ziet ook nog eens wat anders. 

Pech onderweg

Het kan ons allemaal gebeuren en vervelend blijft het altijd. Pech! Zonder dat je het in de gaten had komt er ineens rook vanonder de motorkap of beginnen er ineens allemaal lampjes te branden. De schrik slaat je om het hart! Gelukkig ben je lid van de ANWB. Nadat je deze gebeld hebt is het probleem snel verholpen en kan jij de weg weer op.

Autorijden is niet alleen duur, maar je moet ook nog een verzekering afsluiten. Anders mag je de weg niet op. Wil je niet zomaar de eerste de beste verzekering, kijk dan eens naar de ANWB-autoverzekeringen. Zo ben je niet alleen verzekerd van snelle hulp bij pech, ook als er iets opdoet hoef je niet alles zelf te betalen. Je kiest zelf hoe uitgebreid je verzekerd wilt zijn. Voor iedereen is er een betaalbare, passende autoverzekering te vinden.